2777
2789
عنوان

سرویکس ۳۲ خوبه ؟؟؟

736 بازدید | 17 پست

سلام خانما بارداری دومم هستش 

تو سنو ان تی طول سرویکس ۳۲ زده خوبه یا نه ؟؟

دکتر خودم نیست ولی پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت چون بارداری اولتم سرکلاژ نشدی مشکلی نیست.

ولی بازم نگرانم 

گر نگه دار من آنست که من میدانم ....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما سونو واژینال نرفتی برا طول سرویکس؟ من نمیخوام برم هر چند دکترم خیلی اصرار داره

نه نرفتم دکتر خودم اول ابان میاد برم پیشش شاید منم فرستاد سنو واژینال ...چند هفته ای شما ؟

پریشب رفتم خرید یه دوساعتی رو پام بودم البته تا صندلی میدیدم مینشستم ...خدا کنه مشکلی پیش نیاد

نه نرفتم دکتر خودم اول ابان میاد برم پیشش شاید منم فرستاد سنو واژینال ...چند هفته ای شما ؟

من الان ۱۷ هفتم، قبل از بارداری به خاطر زخم دهانه رحمم با هر با سونو واژینال به لکه بینی میفتادم، الان میترسم برم

من الان ۱۷ هفتم، قبل از بارداری به خاطر زخم دهانه رحمم با هر با سونو واژینال به لکه بینی میفتادم، ال ...

ریسک نکن برو شکمی 

ریسک نکن برو شکمی 

واقعا به خاطر ریسکش می ترسم، بارداری قبلیم طول سرویکس یادم نمیاد ولی مشکلی پیش نیومد، الانه به خاطر سه تا سقط دکتر اصرار  به واژینال داره هر چند سقطام هیچ ربطی به طول سرویکس نداشته

واقعا به خاطر ریسکش می ترسم، بارداری قبلیم طول سرویکس یادم نمیاد ولی مشکلی پیش نیومد، الانه به خاطر ...

منم بارداری قبلیم هیچ کدوم از سنو هام طول سرویکس نداره به سلامتی هم بارم زمین گذاشتم ولی الان استرس دارم ...اگه به دکترت اعتماد نداری نظر یه دکتر دیگه رو هم بپرس ضرر نداره