2777
2789
عنوان

خیلی خودمو باختم گریه م بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 29 پست
بعدشم حتما برو عکس رنگی شاید لوله هات بستس بعد بچه اول اکثرا خانوما لولشون بسته میشه پناه بر خدا خدا ...

گرفتم عزیزم هر ازامایشی که بگین همسرم آزمایش داده خوب بوده

دیگه الان که رفتم برای ای وی اف آبان انتقالم هست انشالله ببینم خدا چی می‌خواد 

اشتباه نکن گلم برو یه سر به طب سنتی خودتو شوهرتم تقویت کن همین 

دو سال ما لب به قندهای مصنوعی نمیزنیم اینقدر که سالم خوری کردیم این دو سال و ورزش کردیم که دیگه میگم شاید اینا ضرر داشته خیلی رعایت کردم

دخترم مثل ماه میمونه وقتی دعا میکنه آجی داشته باشم دلم آتیش میگیره اگه بفهمه دختر داییش قراره آجی یا داداش داشته باشه حتما بیشتر فکر میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد به فکر بچه ی که خودتو ببازی  یدونه که داری  حالا بفکر پیشرفت خودت باش تو تحصیل ...

کلی درس خوندم فوق لیسانس کامپیوتر دارم انگلیسی رو کامل حرف میزنم و درس میدم دخترم انگلیسی رو کامل حرف میزنه دیپلم خیاطی دارم دخترم قهرمان استان رشته تکواندو شده دارم اسپانیای یاد میگیرم بهش آموزش بدم و کلی چیز دیگه …ولی  خب دلم نمیخواد دخترم تنها باشه 😔

دو سال ما لب به قندهای مصنوعی نمیزنیم اینقدر که سالم خوری کردیم این دو سال و ورزش کردیم که دیگه میگم ...

ایشالله نه آی وی افت جواب میده و دل خانوادتم شاد میشه گلم اصلا نگران نباش و اینکه بعد آی وی افت نشاسته با آب بخور هر روز که بچسبه بهت

قبلا میرفتم ورزش کلی میرفتم بیرون و شاد بودم از ‌وقتی گفتن ای وی اف کنم خیلی افسرده شدم

اصلا اینجوری فک نکن عزیزم اصلا خودتو نباز الان باید به فکر روزای خوب باشی انرژی مثبت بدی بخودت