2777
2789
عنوان

کی مشهدیه ترو خدا بیایید کمک

249 بازدید | 25 پست

هفته هفتم بارداریم.خیر سرمون اومدیم زیارت امام رضا ،کرونای بدی گرفتیم چهار روزه خودمونو قرنطینه کردیم فردا برمیگردیم.سرفه های بدی میکنم به خونریزی افتادم یعنی بچم سقط شده؟!توی مشهد دکتر زنان روز تعطیل کجا برم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ماشین شخصی اومدین ؟؟؟

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

برو بیمارستان

ترجیحا دولتی نری

کدوم محدوده هستی الان بگم بهت کدوم بیمارستان بهت نزدیکه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بیمارستان امام حسین سرچ کن ببین برا امروز دکتر دادن یا نه 

به نظر من هرچه زودتر برگرد شهرتونو برو پیش دکتر خودتونانشالله که چیزی نیست و نی نی سالمه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سریع برو اورژانس زنان بیمارستان امام رضا  کاملا رسیدگی میکنن

اوه امام رضا🥲

یه بار مجبور شدم رفتم 

هفته اخر بارداری

فرار کردم و نجات دادم خودمو

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

سلام

عزیزم روز تعطیل هیچ جایی شما رو پذیرش نمیکنه

فقط باید برید بیمارستان ام البنین.

قسمت اورژانس

اونجا یه بیمارستان تخصصی زنان و زایمانه.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بین الهدی

رضوی

مهر

سینا

اینا بری بهتره خصوصیه

بین الهدی رضوی مهر سینا اینا بری بهتره خصوصیه

عزیز دل اینجاها اورژانسش برا کسی که پزشکش همون بیمارستان باشه.

این مورد ایشون رو ویزیت نمیکنه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود