2777
2789
عنوان

مامان پانيذو ميشناسيد؟

551 بازدید | 19 پست

جايي كه ميره برا ژل و فيلر خوبه به نظرتون؟

من این عکسشو دیدم دو‌دل شدم برم‌ پیش دکتری که میره 

به نظرتون خوبه؟

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

نمیشناسم 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دختره که میگه گیلاس مورد علاقه منه 

الان عکسشو گذاشتی دیدم اگه تهرانی بگرد یکم بیشتر تهران دکترای خوب زیادن این دختره جراح بینیش کیه؟

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
الان عکسشو گذاشتی دیدم اگه تهرانی بگرد یکم بیشتر تهران دکترای خوب زیادن این دختره جراح بینیش کیه؟

خیلی عیر طبیعیه نه؟با فی لتر اینستا معلوم نیست این عکسو دیدم ترسیدم

نه والا نمیدونم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

از همون گیلاس الان میخواد برا جام جهانی بره قطر . 

دقیقا

به بلاگرا اعتماد نکن اکثرا جاهای مزخرف معرفی میکنن

اخه خودشونم میرن یعنی براشون مهم نیست زشت بشن؟

فقط لبتو ژل بزن اونم طبیعی و روسی این الان اصلا خوب نیست شاید با فیلت ر و دوربین خوب باشه شاااایددد ...

نه فقط برا لب میخوام برم نمیدونم چه دکتری خوبه

خیلی عیر طبیعیه نه؟با فی لتر اینستا معلوم نیست این عکسو دیدم ترسیدم نه والا نمیدونم 

اره جالب نیست من افرادیو دیدم ژل یا فیلر زدن ب قدری طبیعی بوده ک اصلا حس نمیکردی دستکاری شده از این خانومه مصنوعی

اره جالب نیست من افرادیو دیدم ژل یا فیلر زدن ب قدری طبیعی بوده ک اصلا حس نمیکردی دستکاری شده از این ...

منم اونجوری دوست دارم نمیدونی پیش کی رفتن؟