2777
2789
عنوان

بعدا نظرش عوض نمیشه؟+اسکرین شات

762 بازدید | 36 پست

بچها من قراره پرستاری بخونم به شدت علاقه دارم و این شات هایی هم ک میزارم خاستگارمه ک در حال اشنایی هستیم بیاید بگید ب نظرتون زیرش نمیزنه؟؟

اول ک گفت راضی نیست داشت شوخی میکرد بعدش جدی شد گفت مشکلی نداره

جان من سریع بزار این تاپیک بغلی مارو معطل کرد

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعهد بگیر 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

زیاد به خواستگار نمیخوره😄

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

چ کمکی کرده دقیقا درسشو تو خوندی و میخونی سختیشم باتوعه منت کدوم کمکو میزاره من بودم جرش میدادم شاید برا همینه همیشه سینگلم 😐چون حرف زور درمورد آزادی و حجاب و شغل و اینا نمیره تو سرم فق مونده یکی بیاد بت بگه چیکار کنی چیکاز نکنی انگار خودت عقل نداری 

بعدم خودش چیکارس؟ ببین اصن میخوره بت 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜