من بارداریه دومم بخاطر کوتاه بودن طول دهانه رحم سرکلاژ شدم خداروشکر عملش خوب بود بدون درد و خونریزی حالا دکترم گفته دوهفته دیگه باید برم مطبش بخیه رو بکشه خیلی میترسم اونایی ک تجربشو دارن بیان بگن درد داره یا نه؟😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین قصد ترسوندنتو ندارم ولی خیلی درد داره خیلی من دور از جون شما احمق سر بچه اولم گفتم میخوام طبیعی زایمان کنم این دردو کشیدم آخرشم پشیمون شدم سزارین کردم انشالله براشما راحت باشه
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
اخه من از دکتر پرسیدم همینجا تو مطب میخوای بخیه رو بکشی درد نداره؟گفت اره همینجا اگه داد نزنی یا لگد نزنی ب صورتم🤨 اینو ک گفت استرس گرفتم ک نکنه انقد دردش زیاد ک سابقه لگدم داشته 😐😐😐