2777
2789
عنوان

شما خیانتو میبخشین ؟

119 بازدید | 6 پست

با ی اکانت فیک مخشو زدم ولی خودم خیلی باهاش قبلش بد کردم و گفتم کات و تموم شه بره 

بعد از دوروز خودش پشیمون شد و گفت نمیتونم و نمیخام بازیچه شی اکانت فیکو بلاک کرد 

نمیدونم چیکار کنم هرروز بهم میگه گوه خوردم  مث سگ پشیمون شدم بچگی کردم قول میدم از یادت بره نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره هرکاری میکنم اصلا یادت نیاد لعنت ب من بیاد ولی من هربار ک ب اون چتا فک میکنم داغون میشم ی چیزی ته دلم خالی میشه .... 

ابدا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا

دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)