2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه زندگی منو پسرمم دعا کنید

انشالله هیچکس خیانت نبینه هیچکس

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

لطفا برای منم دعا کنید ۸ روز دیگه باید برم سونوی واژینال خیلی استرس دارن،لطفا دعا کنید بارداریم نرمال باشه خودم و بچم سلامت باشیم

منم صلوات میفرستم براتون

خدایا به امید تو

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

تورو قران برای من دعا کنید شوهرم سه ساعت پیش تو راهه خونه بود ازش خبری نیست گوشیشو جواب نمیده دارم سکته میکنم صبح زود پامیشه نکنه خوابش گرفته یچیز شده

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

تورو قران برای من دعا کنید شوهرم سه ساعت پیش تو راهه خونه بود ازش خبری نیست گوشیشو جواب نمیده دارم س ...

نگرانی سخت ترین چیز توی تین دنیاس

اونقدر کشیدم که پیر شدم

شوهر منم همیشه توی جاده هاس

انشاالله الان باهات تماس میگیره

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

نگرانی سخت ترین چیز توی تین دنیاس اونقدر کشیدم که پیر شدم شوهر منم همیشه توی جاده هاس انشاالله ال ...

شوهرم تو جاده نبود رفته بود دنبال یکاری داشت برمیگشت خونه خیلی خسته بود دارم سکته میکنم از نگرانی به هیچ کسم نمیتونم بگم 

شوهرم تو جاده نبود رفته بود دنبال یکاری داشت برمیگشت خونه خیلی خسته بود دارم سکته میکنم از نگرانی به ...

عزیزم باید بری دنبالش

نمیتونی دست روی دست بذاری که

راهش نزدیک‌بود؟

عزیزم باید بری دنبالش نمیتونی دست روی دست بذاری که راهش نزدیک‌بود؟

اره از اتوبانه راهش ۴۵ دیقه راهه تا خونمون

دارم دق میکنم چجوری برم با چی برم وای چه خاکی تو سرم بریزم خدا از عمرم کم کنم فقط سالم برسونتش خونه الان دارم پس میفتم

اره از اتوبانه راهش ۴۵ دیقه راهه تا خونمون دارم دق میکنم چجوری برم با چی برم وای چه خاکی تو سرم بری ...

درکت میکنم عزیزم

من یه بار نصف شب رفتم دنبالش

یه نذری بگو انشاالله همین الان برسه

لطفا بهم خبر بده برات ناراحت شدم