2777
2789

داشتم میخوندمش حالا رمان بود یا واقعیت بود الان کی پاسخگوی فضولی منه؟خو بزارید ملت بیان داستان بگن اصن مگه بده سرگرم شیم من که با تموم علاقه داشتم میخوندم🥺

یهو رفتم صفحه بعدی ترکید😂

تا اونجا که موهاشو کشید رسیدم🥺احیانا رمان نیست اسمشو بگید بخونم میمیرم فضولی😐😂

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

کدوم تاپیک

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مریضن دوست نداری نخون خوب چرا گزارش میزنی

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

همش دروغ بود باووو

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
هیچی اخرش طرف زن وبچه داشته قایم میکرده وجدا شدن

ینی طلاق نداده بوده؟

چرا پس دختررو بازی داد انقد

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

وای خیلی سم بود من انقد حالم بد شد و یاد یه مورد خووم افتادم نشستم گریه کردم بعد رفتم اینستا فیلمای الانو دیدم ی دور دیگ اشک ریختم 

ول کن اینارو همس انرژی منفی و کثافت کاری ان ،۵سال نرفته شناسنامشو نگاکنه

واقعاااااا😑 البته من تاپیکه نبودم ولی عنوانو خوندم بشدت فضولیم گل کرده کی حاضره برام تعریف کنه اخه    

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡