2777
2789

رابطم سرد شده دارم یخ میزنم اونقدر دوییدم برا درست کردنش که پاهام زخم شده و تاول زده نزدیک دوماهه یبارم نشده که بخواد باهم بریم بیرون ، کار لعنتیش قسطاش فکر درگیرش ، دیگه بسته دارم زجر میکشم ، فقط تو پیاماش ابراز احساسات داره الان باهم تلفنی حرف زد سرده سرده مثل یه تیکه یخ انگار غریبه ام یه خداحافظی زورکی ، داغونم داغون ، خدایا اصن چرا منو اوردی تو این دنیا که عاشق بشم که بعد زجر بکشم که التماس کنم بهم توجه کنه ، خدایا زودتر منو بکش راحت بشم دیگه تحمل ندارمممم  دو ماهه هرروز با این سوال که چرا برا هرچیزی برنامه ریزی میکنه جز بیرون رفتن باهام روانی شدم ، بریدم دیگه نا ندارم نفس بکشم ، اخیرا خیلی خیلی خیلی تنها شدم هیچکسی هم نمیخوام به جز خودش حتی دوستامم نمیخوام ، کاشکی زودتر بمیرم دارم زجر میکشم 

در آغوشِ خدا {🤍}

سلام عزیزم،توی‌عقد هستی یا خونه خودت؟

الان همه زندگی‌ها همینجوری شده منو همسرم یک ساله خونه خودمون تو این یک سال شاید دو بار رفتیم تفریح همش‌ کار میکنیم که قسط بدیم و اجاره هارو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته ؟

باید برای خودت هم مشعولیت بچینی

ولی یعنی دو ماه اصلا همو ندیدین ؟ 

اگر اینطوریه

واقعا بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلام عزیزم،توی‌عقد هستی یا خونه خودت؟ الان همه زندگی‌ها همینجوری شده منو همسرم یک ساله خونه خودمون ...

نامزدیم (عقد نکردیم هنوز )  اره بهم میگه الان همه همینطورین ولی من واقعا نمیتونم چون قبلش اصلا اینطوری نبود ، دارم خفه میشم 

در آغوشِ خدا {🤍}

الهی واقعا شرایط سختیه...دختر خوب این ارزوی مرگ ک کاری ازپیش نمیبره اول اینکه عاشقشی و اینکه مشکل حادی غیر از کم لطفی توی مسعله عاطفی نیست ک بگم مثلا جدا بشو حداقل دیگ توخونش نیستی اما خب بنظرم خودتو سرگرم ی کاری کن ی کلاسی یه حرفه ای چیزی برو ی مدت ببین چی میشه 

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

باهاش صحبت کن،خواسته هاتو بگو

بعد ازدواج دیگه ممکنه قربون صدقه ها کم بشع،جملات عاشقانه کم‌بشه،ولی همیشه اون احترامه باید باشه و توجه کردن ب حرفای هم صحبت کردن..

چرا بمیری؟ یکم فاصله بگیر ..زیاد پیگیرش نباش ..وقتتو واسه خودت بزار خودش دوباره برمیگرده

اخیرا اینکارم کردم ، قرار بود امروز بریم که اونم دیر اومد از سرکار خسته بود نشد  ، حالم خیلی بده خیلی 

در آغوشِ خدا {🤍}
سلام عزیزم،توی‌عقد هستی یا خونه خودت؟ الان همه زندگی‌ها همینجوری شده منو همسرم یک ساله خونه خودمون ...

آره همینطوره

ما بیرون هم رفتیم ولی همسرم همش سرگرم کاراش بوده از همون راه دور

روزای تعطیل هم بیشتر میخوابه یا کارای عقب افتاده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نامزدیم (عقد نکردیم هنوز )  اره بهم میگه الان همه همینطورین ولی من واقعا نمیتونم چون قبلش اصلا ...

اها اگر رابطه هنوز ب ازدواج‌ نکشیده و سرد شده و خبر نمیگیره ینی میخواد تمومش کنه،مگر اینکه واقعا صبح تا شب سرکار باشه ولی اگر حس می‌کنی میخواد بپیچونه و سرده بدون تموم شدس

من با تمام وجودم ميفهمم چي ميگي 

بيين اون آدم الان مشكل داره و رفته تو غار تنهاييش حالا اگه تو مدام دنبالش باشي حالا حالا ها درست نميشه كه هيچي هم خودتو پير ميكني هم باعث ميشي رابطت سرد شه من پشيمونم از اين كارم تو اين كارو نكن سعي كن اين وابستگي و از بين ببري و بجاش دركتو بالا ببري به كارات برسي خودتو مشغول كني مطمئن باش اين بهترين راهه

چند سالته ؟ باید برای خودت هم مشعولیت بچینی ولی یعنی دو ماه اصلا همو ندیدین ؟  اگر اینطوریه ...

همو دیدیم حتی تو مراسما یا خونه هم دیگه ولی خب اصلا بیرون رفتنی درکار نبوده ، من برنامه خودمو دارم برا همه چی فقط این خلائ داره داغونم میکنه 

در آغوشِ خدا {🤍}
اخیرا اینکارم کردم ، قرار بود امروز بریم که اونم دیر اومد از سرکار خسته بود نشد  ، حالم خیلی بد ...

فردا تعطیله

این سه روز تعطیلی چیکار داره ؟

به نظر من برو به خودت برس

تصمیم جدی بگیر در موردش اگر این سه روز کاری نمی کنه

الهی واقعا شرایط سختیه...دختر خوب این ارزوی مرگ ک کاری ازپیش نمیبره اول اینکه عاشقشی و اینکه مشکل حا ...

همزمان اینارو هم دارم اما ادم دیگه چقدر میتونه صبر کنه اخه ، بسته دیگه نمیخوام زنده باشم 😭😭😭😭😭

در آغوشِ خدا {🤍}