یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم. بایه فوق تخصص نوزادان صحبت کن. یه باری که دخترم رو برده بودم دکتر خانمی برای این حرکت نوزادش مراجعه کرده بود اما از نتیجه خبر ندارم. به هرحال پیگیری کنی خیالت راحت تره. انشاءالله که به سلامتی و دلخوش بزرگ بشه و خوشبختی و موفقیتش رو ببینی
ازش فیلم بگیر و وقتی پیش دکترش رفتی بهش نشون بده که خیالت راحت بشه. من دخترم وقتی نشسته بود یهو گردنش شروع به تکون خوردن میکرد خودم با دست میگرفتم دکتر میگفت فیلم بگیر باید ببینم ولس تا گوشی میآوردم دیگه تکون نمیخورد کم کم این حالتش از بین رفت یا گاهی تو خواب پاهاش میلرزید
من به یک پرستار اون زمان گفتم گفت کاملا طبیعیه اگر باز هم شک داری زمانی تکون میخوره نوک انگشتش رو با دستت آروم بگیر اگه دیگه تکون نخورد یعنی طبیعیه اگه هنوز هم تکون میخورد تشنج،ولی در کل میگفت همه نوزادا اینجوریه الکی نگرانی