2777
2789
عنوان

قرص وروژست

| مشاهده متن کامل بحث + 96380 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ علائمی نداری؟خطر ناک نیس به نظرت چسبندگی؟؟

خیلی حساسم راستش ، 

میترسم پیگیری کنم ببینم وضع بدتر شده حال روحیم خراب بشه . تو دوره ای ک پیگیر بودم هی چیز جدید میگفتن دکترا هی ازین بیمارستان ب اون بیمارستان ازون دکتر ب این دکتر میفرستادن حالم خیلی بد شده بود 

خیلی حساسم راستش ، میترسم پیگیری کنم ببینم وضع بدتر شده حال روحیم خراب بشه . تو دوره ای ک پیگیر بودم ...

منم همینم دقیقا حساسم به مدت یه مدته ک گفتن چسبندگی داری یعنی دقیقا از مان زایمانم منم میترسم شنیدم میتونه بیشتر بشه به روده اینا بزنه .‌..درمانشم فعلا فقط قرص ال دی هستش یه مدت خوردم خسته شدم ول کردم شمارگان هیچ قرصی بابت کیست یا چسبندگی نمیخوری؟؟اینجوری پیش رونده نمیشه بیماری؟منم ۳ ماهه ول کردمقرصو ولی استرس دارم همش

خدایاشکرت...
منم همینم دقیقا حساسم به مدت یه مدته ک گفتن چسبندگی داری یعنی دقیقا از مان زایمانم منم میترسم شنیدم ...

آره احتمال پیشرفت هست ، نه هیچ قرصی نمیخورم حجم چسبندگیمم زیاده ی تخمدانم رو کلا از بین برده و کامل چسبیده ب رحم ، رحم هم کامل چسبیده ب پشت ، ولی اصلا نمیخوام پیگیری کنم سری قبل مگه پیگیری کردم غیر استرس چی شد درمان نداره الکی قرص بخوریم عوارض قرص ها هم اضافه میشه 

سلام خانم ها من دارم وروژست میخورم اول کیستم ۱۰ سانت بود البته مشکوکه به هموراژیک یا اندومتریوما بعد دو هفته مصرف شد ۶ سانت از روز پنج پریود شروع به مصرف کردم و  از پنج روز بعد مصرفم به خونریزی افتادم الان نزدیکه یک ماهه همش لکه بینی و خونریزی دارم 

خانم هایی که با وروژست  به خونریزی افتادید چند ماه طول کشید تا کامل خونریزیتون قطع بشه؟

آره احتمال پیشرفت هست ، نه هیچ قرصی نمیخورم حجم چسبندگیمم زیاده ی تخمدانم رو کلا از بین برده و کامل ...

یعنی قرص ال دی جلوی پیشرفتش نمیگیره؟؟قرص باعث میشه کیست شکلاتی بزرگ نشه اینو میدونم فقط 

شما بچه داری دیگه نمیخای؟من یکی دارم اخه

خدایاشکرت...
یعنی قرص ال دی جلوی پیشرفتش نمیگیره؟؟قرص باعث میشه کیست شکلاتی بزرگ نشه اینو میدونم فقط شما بچه داری ...

من دومی رو باردارم ماه هشتم هستم ، اولی رو دو سال طول کشید تا اقدام هام؟جواب بده ، دومی رو ۳.۵ طول کشید تا باردار بشم . من ترجیحم اینه پیگیر نشم روانم بهم میریزیه 

من دومی رو باردارم ماه هشتم هستم ، اولی رو دو سال طول کشید تا اقدام هام؟جواب بده ، دومی رو ۳.۵ طول ک ...

عزیییزم بسلامتی 😍خیلی ام خوب ک طبیعی تونستی باردار بشی انشالا ک به سلامت بغلش بگیری

خدایاشکرت...
سلام من یه کیست ۷ سانتی و یه کیست ۳ سانتی داشتم و چسبندگی ۵ میلی متری رحم به پشت ۱۱ ماه مدام و پشت ...

سلام. ببخشید کیست اندومتریوز شما فقط با قرص وروژست درمان شد یا رژیم و کار خاصی هم در کنارش انجام میدادین؟

سلام من یه کیست ۷ سانتی و یه کیست ۳ سانتی داشتم و چسبندگی ۵ میلی متری رحم به پشت ۱۱ ماه مدام و پشت ...

سلام عزیزم دوسال پیش این مطلبو گذاشتید الان میخوام بدونم اوضاع اندومتریوزت چطوره منم تازه ماه اولی هست که میخورم یه کیست ۶ سانتی توی تخمدان چپم دارم و چسبندگی لگن و دیواره خارجی روده 

داستانی که با خوردن وروژست ریزش مو گرفتید چکار کردید برای ریزش مو؟ من یکسال ویزان خوردم و الان یک ساله که قطعش کردم ولی همچنان ریزش مو ابرو و مژه دارم که بدلیل این قرص ایجاد شد