سلام بچه ها من زیر شکمم تیر میکشه پستان هام یجوری میشن بی بی چک گذاشتم هاله افتاد ۱۵ مهر هم باید پریود بشم رفتم دیروز آزمایش دادم بتا ۵.۴۳ بود بنظرتون باردارم؟؟؟ مگه آزمایش خون زودتر نشون نمیده تا بی بی چک
دو روز ديگه بي بي چك بزن اگه پرنگ شد برو دوباره آز بده
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
منم چند روزه دل درد و کمر درد دارم سینه هامم خیلی درد میکنه امروز تست گذاشتم یه هاله خیلی کم رنگ افتاده نمیدونم باردارم یا نه برام دعا کنید لطفا انشالله شمام باردار باشید
اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
هاله انداخته احتمالش خیلی زیاده عزیزم من با اینکه چن روز هم عقب انداختم ولی بازم هاله پررنگ نبود به زور دیده شد اما باردار بودم و دقیقا ٨ روز بعد عقب انداختن آز دادم مثبت بود
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم