لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ... دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.
لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ... دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.
اینا رو دلم نمیاد بخرم و گرونه واقعا اونوقت دیگه ۵٠٠ و ۶۰۰ که هیچی
بابام بازنشته هست اما کفاف نمیده میره کار
تو دیوار بزن شاید برای فروش کسی گذاشته باشه ، نرم افزار cansellهم شبیه دیوار هست ولی مخصوص خرید و فروش کتاب به اون هم سر بزن
همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺