2777
2789
عنوان

کتابای کمک درسی گرون شده😔

131 بازدید | 6 پست

کسی نداره اهدا کنه؟ 😔

برای رشته تجربی از هر پایه و هر درسی 😔

لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ...  دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بود ک قیمت کردی؟

کتاب نو ۲٠٠ الی ۳٠٠😑😔

لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ...  دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.
کتاب نو ۲٠٠ الی ۳٠٠😑😔

اینا که ارزونه بعضی کتابا پونصد ششصد تومن هستن!!!

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
اینا که ارزونه بعضی کتابا پونصد ششصد تومن هستن!!!

اینا رو دلم نمیاد بخرم و گرونه واقعا اونوقت دیگه ۵٠٠ و ۶۰۰ که هیچی

بابام بازنشته هست اما کفاف نمیده میره کار

تو دیوار بزن شاید برای فروش کسی گذاشته باشه ، نرم افزار cansellهم شبیه دیوار هست ولی مخصوص خرید و فروش کتاب به اون هم سر بزن 

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺