2777
2789
عنوان

شوهرم هر شب میره پیش مامان جونش

696 بازدید | 34 پست

ما طبقه بالا خانواده شوهرم هستیم تقریبا یه سال عروسی کردیم هشت ماه با خانواده شوهرم خورد و خوراکمون شریک بود بعدش جدا شدیم ینی الان بیشتر از سه ماهه جدا شدیم و شوهرم هر شب که شام میخوره زود میره پایین به من میگه بیا ولی من دوست ندارم هر شب برم ولی اون میره و من تنهام تا موقعه خواب که میاد بالا دیگه داره اعصابم ازش خورد میشه نمی‌دونم چیکار کنم کسی بوده مثل من باشه 

باهاش حرف بزن نزار بره هفته ای یبار یکساعت باهم برید باهم برگردین

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم سخت نگیر ولی یه جوری بندش کن هرازگاهی

مثلا بگو فیلم دانلود کردم باهم ببینیم یا همچین چیزایی

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

خب اشکالش چیه؟اون بنده خدا یه عمربزرگش کرده ..فازاوناییکه میگن هفته ای یباربره نمی‌فهمم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

این چه اشکالی داره عزیزم.

منم مث شما دو طبقه جداییم ولی شوهرم هر زمان ک بخواد میره پایین پیش مادرش.

جالبه منم ی سال و خورده ای میشه ک ازدواج کردم.

حساسیت به خرج نده.

وقتی رفت توام کارای مربوط به خودتو انجام بده.

باهاش برو که اول از همه فکر نکنه گارد گرفتی

بعد کم کم کمش کنید مثلا بهش بگو ترجیح میدی یه تایمی هم برای خودتون داشته باشید

اینجوری بهش بگی نرو هم اونها هم شوهرت حس بدی میگیرن

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....