2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر حرفت آرومم کرد ..‌ مرسی واقعا حس میکنم از خدا دور شدم😔

از ته دل برات دعا کردم. خودمونم این مشکل رو در مورد یکی از عزیزانمون داشتیم فقط براش دعا کردیم و مامانم براش صلوات میفرستاد اصلا معجزه شد چنان اراده ای پیدا کرد که کمتر از یکسال میشه هفتاد کیلو کم کرد فقط کار خدا بود.  انشالله شما هم نتیجه میگیری مطمئنم

اره واقعا راست میگی درست میگی بیا باهم از شنبه شروع کنیم  هستی؟

آره عزیزم ... من پایه ام ... 

ببین گزارش چی خوردیم و اینا رو ندیم ... چون من به شخصه زود از ابن کار خسته میشم ...

امااااا

بگیم که چه چیزای سالمی به غذامون اضافه کردیم و یا چه چیز مضری رو حذف کردیم ... اینجوری تشویق میشیم

و اینکه هر هفته وزن کنیم و اعلام کنیم همینجا... حتی اگه ۲۰۰ گرم هم کاهش داشتیم عالیه ... مهم اینه همون ۲۰۰ گرم کاهش رو نگه داریم و برعکس اضافه نکنیم

من الان ۱۰۶ کیلو ام این  شنبه نه ولی شنبه دیگه بگیم چقدر کم کردیم ... و اینکه دوست عزیزم اصلا از هم خجالت نکشیم حتی اگه پرخوری کردیم بهم بگیم و با خودمون روراست باشیم ... مطمئن باش منو تو متناسب میشیم و اینو همه جا جار میزنیم 😚😉

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
از ته دل برات دعا کردم. خودمونم این مشکل رو در مورد یکی از عزیزانمون داشتیم فقط براش دعا کردیم و مام ...

به خدا ... به قدری این حرفت زیبا بود که حد نداشت ... مطمئن همین دعای شما باعث اراده‌ی من شده ... من مطمئنم به لطف خدا و دعای دوستایی مثل شما به هدفم میرسم ... واقعا از این که برام دعا کردی ممنونم... انشالله خدا عوضشو بهت بده 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

عزیزم قند و شکر مصنوعی و روغن بازاری رو کلا حذف کن،قند و شکر رو کم‌کم در عرض یکماه کم کن که بهت شوک وارد نشه بجاش روزی یکی دوتا خرما یک قاشق کوچک عسل یا شیره،توت خشک انجیر خشک یه مدل زردآلو خشک که مزه‌ش مثل تافی میشه از این چیزها بخور،روغن هم یکباره بذار کنار روغن ارده استفاده کن چون گرونه مجبور میشی قطره چکونی استفاده کنی بدنت به حذف قند مصنوعی‌ که عادت کنه راحت‌تر میتونی غذا رو کم کنی،بعدم یه ویزیت آنلاین مزاج شناسی انجام بده ببین طبعت چیه متناسب با اون غذا بخوری تو نت سرچ کن دکتر محمدرضا کاظمیان ویزیت مزاج شناسی رو انتخاب کن،پیاده‌روی مفید هم روزی نیم ساعت انجام بده یعنی بدون وقفه باشه نه مثلا با خرید و ویترین تماشا کردن و اینا که فایده نداره خدا کمکت کنه من چون مریضم رژیم دارم کارهایی که بهت گفتم خودم انجام میدم به علاوه خیلی چیزهای دیگه،فکر نکنی فکر نکنی حالت و نمیفهمم خدا سلامتیت و حفظ کنه انشااله 

عزیزم قند و شکر مصنوعی و روغن بازاری رو کلا حذف کن،قند و شکر رو کم‌کم در عرض یکماه کم کن که بهت شوک ...

فدات بشم .. مرسی از راهنمایی های مفیدت گلم

الان دارم میرم دکتر رژیم

اونم روغن و شکر و کلا حذف کرده ..خرما و اینجور چیزا داره انشالله بتونم رعایت کنم.. سخته اما نشد نداره..

واقعا مرسی خیلی دلگرمم کردی با حرفات 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤