2777
2789
عنوان

در جواب کسی که میگه خوشگلی چی میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10679 بازدید | 91 پست
من متنفرم از اینکه کسی ازم تعریف کنه ،بینهایت معذب میشم  اما همیشه میگم لطف دارید

من خوشم میاد چون باعث میشه یکم فک کنم بد نیستم تو اون لحظه

ولی بازم معذب میشم نمیدونم چی بگم انکار میکنم😂

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتمادت به نفست پایین نیست کلا اصلا اعتماد به نفس ندازی که بخواد پایین باشه😂😂

😂افرین به تو

عالی گفتی اصن ازین بهتر نمیشد منو توصیف کنی

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

میگم مرسی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یعنی میخوای ماهم بهت بگیم خوشگلی؟ منم بم میگن خوشگلی نمیدونم راست میگن یا دروغ ولی خب وقتی چندین نف ...

نه عزیزم من کی گفتم بگید خوشگلم مگه شما منو دیدید؟

فقط گفتم اعتماد بنفس ندارم با اینکه خوشگلم این مشول اذیتم میکنه گفتم شاید کسی راه حلی داشته باشه همین...

میگم لطف داری عزیزم یا نظر لطفته

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
اگه میخایی بگم پز ندادی فقط عکس 

نمیتونم عکس بزارم وگرنه میزاشتم

پزم ندادم ولی هرطوری راحتی فک کن😂❤