2777
2789

خانوما من یه سرماخوردگی داشتم گلو و ریه ام درگیر یود با ابریزش بینی و کیپی بینی و گوش اینا

قرص سرماخوردگی و اموکسی سیلین خوردم یکم حس کردم بهتر شدم ولی سرفه هام سنگین تر شده 

بعد امروز عصر حس کردم ناخنام کبوده 😐 نمیدونم توهم زدم یا جدی برم اکسیژن خونمو چک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم ناخنای پامم یکم کبود شده 🙌😐

چون اکسیژن توسط هموگلوبین گلبول های قرمز حمل میشه اگه هم که همون آهنه کم شه اکسیژن خوب نمیتونه منتقل بشه البته کم خونی یکی از علتاشه، علت های دیگه ای هم میتونه داشته باشه

پرستاری، هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست🤍

سلام گلم کبودی ناخن ها از چی بود خوب شدی ممکنا جوابمو بدی منم اینجوری شدم 

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
عزیزم من وقتی سردم میشد اینجوری میشدم خوب شدم وقتی هوا گرم تر شد

خداروشکر

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره