2777
2789
نه این سوال من بود. نه مدیر نامه داده بچه رو ببریم مشاور روان شناس اموزش پرورش.. شوهرم برد گفتن برای ...

میدونم فکر کردم غیر حضوری کردی بچه رو ان شاءالله درست میشه نگران نباش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم 

بگم؟ من معاون دبستانم خدا شاهده دانش آموز کلاس سوم کاری بامن کرد که هنوزه اشکم میاد .بغضم راه گلومو گرفته ....عزیز دلم خودت بچه تو خوب میشناسی ولی بدون بعضیاشون تومدرسه باهمسالان تا ۱۸۰درجه تغییر میکنن .یکی کلاس چهارم پدرش بجاش قسم میخورد حتی راننده سرویسش مجبور شدم فیلم کاراشو بگیرم یه کوچولو ردم والدینش تا باور کنن ازن مبین همون مبین توخونه نیست 

بگم؟ من معاون دبستانم خدا شاهده دانش آموز کلاس سوم کاری بامن کرد که هنوزه اشکم میاد .بغضم راه گلومو ...

بله من ادم غیرمنطقی نیستم و شیطنت های بچه خودمو قبول دارم ولی چیزی که باعث شد دیروز من و مدیرش بحثمون بالا گرفت این بود که من و پسرم و مدیر تو دفتر حرف میزدیم یهو کلاسشون که بی سرپرست موند چون رفته بودن پسر منو بیارن دفتر تو اون حین یه پسری یه پسر دیگه رو هول داد و سر اون پسر آسیب دید بعد مدیر اومد داد و نعره واقعا نعره میزدا سر پسرم وحشتناک میگفت فلانی تقصیر توئه سر اون پسره این بلا اومد چون مبسررفت تو رو بیاره سر اون بچه اینجورشد، پسرمنم ترسیده بود گریه میکرد میگفت من که کاریش نکردم. من دیگه اونجا صبرم لبریز شد و گفتم خانوم این چه طرز حرف زدنه با بچه، چه ربطی به این داره میترسونیش؟ داد میزد میگفت الان تو مدرسه اختیار پسرت با منه. گفتم اگه اینجوره پس توی اون سه چهارساعتی که مدرسه ان نگهداریشون کنین زنگ نزنین هی گزارش کار بدین پسرت اینجور کرد اونجور کرد.والا مدرسه نیست که ندیدین شما نمیدونین مدیرشون چقدرخشنه... این یه نمونه کوچیک از برخورداش بود، بگم یه کتاب میشه

بله من ادم غیرمنطقی نیستم و شیطنت های بچه خودمو قبول دارم ولی چیزی که باعث شد دیروز من و مدیرش بحثمو ...

مگه معلم سر کلاس نبود؟ مگه معاون نداشت که بره ازکلاس بچه روبیاره به شاگردا گفته .

میدونی اونیکه سرش شکسته میتونه تادوسال اینارو درگیر دادگاه بکنه . به هرحال جابجاش کنی بهتره انگار بچه هم خیالش راحتتره ترسش از لج مدیر میریزه 

مگه معلم سر کلاس نبود؟ مگه معاون نداشت که بره ازکلاس بچه روبیاره به شاگردا گفته . میدونی اونیکه سرش ...

نه زنگ تفریح تموم شده بود و تازه زنگ کلاس خورده بود فک کنم هنوز معلم نرفته بود سر کلاس

بخاطر شیطنتاش تو مدرسه

سلام عزیزم خوبید ،ببخشید شما تونستید مدرسه پسرتون رو غیر حضوری کنید ،دختر منم هم شیطنتاش زیاده هم هرروز ویروس جدید میاره داخل خونه و همرو مریض می‌کنه بیچارم کرده آخه یه خواهر دوساله داره ،کلا کارم شده فقط مریض داری

سلام عزیزم خوبید ،ببخشید شما تونستید مدرسه پسرتون رو غیر حضوری کنید ،دختر منم هم شیطنتاش زیاده هم هر ...

سلام. مرسی، نه عزیزم، قبول نکردن، مدرسه میفرستم، مدرسشو عوض کردم بهتر شد. از دولتی به یه دولتی دیگه... مریضی که تغذیه و مصرف ویتامینش رو بیشتر کنین