2777
2789
  1. من من من   البته 20مهر میشه 3سالش
  2. از اول موقع غذا خوردن ی ساعت قبلش بش هیچ خوراکی نمیدادم تا گشنش بشه راحتم غذاشو میخوره بش میگم بخور قوی میشی پلیس میشی اینم میخوره
اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

این مشکل اکثر مادراست ولی من زیاد حساس نیستم از هر چی خودمون داشته باشیم میدم بهش گاهی کم میخوره گاهیم نمیخوره

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر بچه ها همینن گلم

واسه منم غذای خشک دوست نداره

حتما آبکی یا خورشتی زیاد و پروش نرمه نرم

تخم مرغ آب پز

پوره سیب زمینی

سوپ

آبگوشت

آش رشته

کوکو کتلت اینارو دوست داره

موز و بستنی و بعضی وقتا بيسکوئيت

حالی به حالیه یبار میخوره یبار کم یبار زیاد یبارم نمیخوره

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

پسر من سه سالشه و لب به میوه نمیزنه هیج میوه ای. فقط خیار میخوره .من سراین موضوع ناراحتم

با بستنی قاطی کن

دو ۳ تا میوه رو بریز مخلوط کن با بستنی قاطی کن میخوره

هیچ وقت هیچ وقت هیچوقت برا غذا خوردن ب بچتون اصرار نکنین ید غذا میشن و یاد میگیرن ناز کنن تا التماسشون کنین ی بار بگین بیا غذا اومد ک اومد نیومد جم کنین هروقت خودش گف گشنمه بیارین بخوره ترجیحا منتم بزارین ک میخاستی سر وقت بخوری

همچین یاد میگیرن سر وقت بخورن و همه چی بخورن 

اینارو تجربه کردما

پسرم ۱۹ ماهشه  سخت نمیگیرم بعضی وقتا خوب میخوره بعضی وقتا هم نمیخوره البته الان هنوز شیر میخوره

ارده شیره

فرنی

اش

شله زرد

سیب زمینی

حلوا

میوه

اینهارو دوست داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اینم امتحان کن، من موقعی که میخوام بهش غذا یا میوه یا بستنی یا سوپ یا ماست بدم میزنم جم کید برنامه کودک نشون میده دوست داره، میخ اون میشه منم غذا میزارم دهنش ، از موقع های دیگه بهتر و بیشتر میخوره

هرچی هم مقویه و  جدا بپزم نمیخوره تو سوپ یا کته میریزم میخوره

مثلا کدو حلوایی یا کدو خورشتی یا لوبیا سبز و نخود فرنگی رو با گوشت گوسفندی و سیب زمینی و پیاز و هویج میپزم بعد با آب اون و مخلوط موادش کته شل میزارم میخوره