2777
2789

واسه من دیروز همین اتفاق افتاد

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی قطعیتی راجع بهش وجود داره فقط چند تا نظریه شنیدم که معلوم نیست کدوم درسته

۱. عالم ذر دیدیم اون تصویر رو

۲. قبلا خواب دیدیم

۳. تناسخ یعنی قبلا تو زندگی قبلی اتفاق افتاده

اینا رو شنیدم

فکرکنم توبرنامه زندگی پس از زندگی شنیدم ک لحظه تولد همه زندگیمون رو بهمون نشون میدن و میپرسن ک میخواییم تو این زندگی باشیم یا ن ؟؟و ماخودمون قبول میکنیم وبدنیامیاییم ولی یادمون میره و گاها اون صحنه هایه تکراری رو ک میبینیم یهو یادمون میاد و میگیم اِ من اینو قبلا دیده بودم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
برا منم خیلی پیش اومده حس خوبی ندارم بهش

منم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞