شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11560 عنوان تغذیه نی نی ، لطفا بیاید 209 بازدید | 43 پست دوستان ، نی نی م هفت ماهش رو تمام کرده ،چیا بهش بخورونم که مقوی باشن ؟؟؟ بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره 1401/07/12 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیوممرداب عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11816 حریره عصاره قلم تو سوپش توی اینستا اگه داری روش blwرو سرچ کن از الان اگه بتونی شروع کنی خیلی خوبه ..........
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6017 عصاره قلم و پای مرغ درست کن تو تمام غذاهاش یکی دوقاشق بریز چها مغز آسیاب کن با موز یا سرلاک بهش بده چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6017 تو سوپ کوچولوت ،از گوشت بلدرچین استفاده کن از تخم بلدرچینم غافل نشو چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11560 حریره عصاره قلم تو سوپش توی اینستا اگه داری روش blwرو سرچ کن از الان اگه بتونی شروع کنی خیلی خوبه ممنونتمحتما سرچش میزنمامضاتو خوندم بغض کردم ، خداتوشکر عزیزم بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11560 عصاره قلم و پای مرغ درست کن تو تمام غذاهاش یکی دوقاشق بریز چها مغز آسیاب کن با موز یا سرلاک ب ... اوکیآب پای مرغ رو تازه شروع کردم میدم بهشمگه بجز بادوم میتونم بقیه رو هم بدم بهش ؟ بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11560 تو سوپ کوچولوت ،از گوشت بلدرچین استفاده کن از تخم بلدرچینم غافل نشو آره راس میگی تخم بلدرچینم خوبه خیلی ممنونم ازت نازکم بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6017 اوکی آب پای مرغ رو تازه شروع کردم میدم بهش مگه بجز بادوم میتونم بقیه رو هم بدم بهش ؟ حسابی آسیابش کن از کم شروع کن اگر حساسیت نداشت بهش بده چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11560 حسابی آسیابش کن از کم شروع کن اگر حساسیت نداشت بهش بده باشه حتما آره تست حساسیت رو عالی گفتی برا بقیه چیزها هم باید رعایت کنم اینو بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6017 باشه حتما آره تست حساسیت رو عالی گفتی برا بقیه چیزها هم باید رعایت کنم اینو آره عزیزم نسبت به گوجه یذره حساس تر باش کم کم همه چی بهش بده تا خوش خوراک بشه هر چیز جدیدی دادی به گوارشش ،گریهاش ،پوستش دقت کن مراقب نمک و ادویه غذاها باش چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11560 حسابی آسیابش کن از کم شروع کن اگر حساسیت نداشت بهش بده امضات واقعا روحیه بخشهاما با اجازه ت یه چیزی رو هم من بهش اضافه میکنملحظات زندگیم رو از دست نمیدم و تلاش میکنم درلحظه زندگی کنم و لذت ببرم. بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6017 امضات واقعا روحیه بخشه اما با اجازه ت یه چیزی رو هم من بهش اضافه میکنم لحظات زندگیم رو از دست نمید ... دقیقن چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11560 آره عزیزم نسبت به گوجه یذره حساس تر باش کم کم همه چی بهش بده تا خوش خوراک بشه هر چیز ج ... دورت بگردممتشکرم از راهنمایی های دقیقت بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11560 دقیقن سویق چطور ؟میتونم بهش بدم ؟سویق هسته خرما ؟ بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6017 دورت بگردم متشکرم از راهنمایی های دقیقت عزیزیامضام کامل کردی ❤ چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد