2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی شیرخوار

90 بازدید | 6 پست

سلام دوستان بعد از واکسن دوماهگی چه مراقبت هایی انجام دادید تا بچتون تب نکرده؟قطره استامینوفن رو دو برابر وزنش هر4تا6ساعت که میگن باید داد،همین که اومدم خونه اولین نوبتشو همون موقع باید بدم یا نه چهار تا شش ساعت از تزریق واکسن باید بگذره بعد اولین نوبت قطره رو بدم؟

۱ ساعت قبل از واکسن بهش استامنیفون بده بعد از واکسنم هر ۴ ساعت یکبار 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکساعت قبل واکسن دادم بعد سه ساعت بعد اومدن دادم . تو جورابشم پیاز گذاشتم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من فقط استامینوفن دادم تا۲۴ساعت بعد از واکسن

تب نمیکرد اما واکسن۶ماهگیشپ ک زدم کلی پاش درد میکرد و ی هفته ورم داشت (ی پاش)چون واکسنه سنگین بوده حالا اینا راحتههههه من دارم فک میکنم ی سالگی و بالاترش سختهههه

من قبلش که اصلا نمیدادم 

بعدشم صبر میکردم یکمی تب کنه بعد استا میدادم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد