2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خاله من سی و شیش سالگی ازدواج کرد الانم بچه داره

اگع آدم زندگیت رو پیدا کنی هیچ وقت دیر نیست و قشنگه

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

آره تک و توک هستن سنای بالا اما برای همه که پیش نمیاد

من میگم که بابتش خودت رو ناراحت نکنی آخه جوونی چرا باید غصش رو بخوری

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

آخه همه تو سن زیر ۲۵ ازدواج کردن

کی گفته؟ مهم ازدواج موفق نه زود ازدواج کردن خالی بازی که نیست پسر زیر ۲۷ تا ۳۰ سال بچه ست از،لحاظ عقلی مکه چی باشه من خودم ۳۰ سالگی ازدواج کردم بسیار،ازدواج عالی وخوب همه حسرت میخورن اطرافیان همه زود ازدواج کردن حتی خواهرم ۲۳بود زودتر از من ازدواج کرد کلی مشکل داره همیشه میگه کاش دیرتر،ازدواج میکردم تازه خواهر،ازدواج کرد قبل من خیلی مثلا بد بود دیگه شرایط ببین مادرم نداشتم کلا قید ازدواج زدم ولی،قسمت بود اون موقع ازدواج کنم 

کی گفته؟ مهم ازدواج موفق نه زود ازدواج کردن خالی بازی که نیست پسر زیر ۲۷ تا ۳۰ سال بچه ست از،لحاظ عق ...

عزیزمم

به سلامتی انشاالله همیشه خوشبخت و موفق و شاد باشی

دعام‌کن

هیچوقت به ازدواج فکر نمیکردم نمیدونم چرا الان شده اصلی ترین دغدغه م میترسم دیر بشه

نترس تو که کمبودی هم نداری برو از زندگیت لذت ببر فکرش م نکن بیخود خودتو اذیت نکن الان فرصت داری حسابی کیف کنی شاید بعدها غصه این روزها بخوری من مجرد بودم حسابی دنبال زندگی و کیف کردن بودم خیلی بهم خوش گذشت کلا هم بیخیال ازدواج شدم خیلی خیلی بهم خوش گذشت تفریح میرفتم مسافرت خرید با دوستام یا تنهایی دوست دختر میگم خیلی خوش گذشت ماشین خریدم هرچی،دوست داشتم می خریدم طلا مختلف می خریدم موهامو رنگ میکردم خونه می خریدم مسافرت میرفتم هوس مشهد میکردم هوایی یه روز میرفتم حسابی حال میگردم برای بچه های خواهر و برادرم خرید میکردم کیف کردم اخرشم یه آدم بسیار بسیار خوب تو میبرم قرار گرفت و عاشقم شد منم بعدها عاشقش شدم  واگذار کن به خدا و از زندگیت لذت ببر همه چی ازدواج نیست