2777
2789
عنوان

کبد چرب در بارداری😔😔

2874 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من ۱۰هفتم سونو کبد چرب گرید۲ نشون داده ازمایشامم کبد چرب آنزیم های کبدی بالاس رفتم متخصص داخلی قرص ویتامین ای داده باز تو بارداری بده مشکل قلبی میاره واسه نوزاد دکترم گفت ده روز بخور بعد تکرار کن چون اصلا خوب نیست توروخدا کسی مثل من بوده بگه چیکار کرده؟چی خورده ؟

بچش سالم بدنیا اومده ؟!

اللهم عجل لولیک فرج 💚♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته ویتامین ای مشکل قلبی میاره. تو تمام مکمل های بارداری ویتامین ای هست.  چون بارداری داروی دیگه نمیتونی بخوری ویتامین ای دادن خونت رقیق تر بشه کمی آنزیمهات تنظیم بشن

به حرف دکتر گوش بده. غذای چرب و سرخ کرده. قند وشیرینی رو کلا حذف کن. تا میتونی سبزیجات بخور با لیمو تازه

. تو بارداری داروی دیگه نمیتونی بخوری

در ضمن عزیزم استرس چیزیو تغییر نمیده. خودت رو در معرض زایمان زودرس قرار میدی. با هر بار استرس انگار به خودت آمپول فشار تزریق میکنی

خونسرد باش. آرامش داشته باش تو تغذیه سالم کار کن. مواد چرب و شیرین رو حذف کن فست فود نخور..  داروهای دکتر هم استفاده کن. هیچ اتفاقی نمیوفته

کی گفته ویتامین ای مشکل قلبی میاره. تو تمام مکمل های بارداری ویتامین ای هست.  چون بارداری داروی ...

من نمی‌دونستم خطر داره دکتری که واسه بارداریم پیشش میرم متخصص اون بهم گفت چون زیر نظر خودش باردار شدم گفت زیاد خوب نیست ده روز بخور بعد آزمایش بده آخه تو ده روز ک چیزی تغییر نمیکنه

اللهم عجل لولیک فرج 💚♥️
در ضمن عزیزم استرس چیزیو تغییر نمیده. خودت رو در معرض زایمان زودرس قرار میدی. با هر بار استرس انگار ...

مواد غذایی که کلا رعایت میکنم خیلی حواسم هست 

اللهم عجل لولیک فرج 💚♥️

عزیز دوز 400 زیاد بالا نیست. حالا ده روز هم زیاد نیست.  سبزیجات هم زیاد بخور روغنت اگه ازین سوپر مارکتی هاست تغییر بده مثلا روغن زیتون اون هم کم مصرف کن. شکر و شیرینی و فست فود هم اصلا نخور. انشالله که درست میشه.

. شما با اضافه وزن باردار شدین؟

نمیدونم قدم ۱۶۶وزنم ۸۰,بود الان شدم ۷۸

ا14 کیلو اضافه وزن داری یعنی از قبل بارداری کبدت درگیر بوده الان خودشو نشون داده ولی اصلا نگران نباش دیدم اشخاصی وضعیت حادتر از شما راحت فارغ شدن. در ضمن این دکترا کلا شلوغش هم میکنن. چشم بذاری رو هم نه ماهت تموم شده

ا14 کیلو اضافه وزن داری یعنی از قبل بارداری کبدت درگیر بوده الان خودشو نشون داده ولی اصلا نگران نباش ...

عزیزم من ۱۴۱کیلو نیستم وزنم ۷۸کیلوعه کلا چطور ۱۴۱کیلو اضافه وزن دارم؟؟

اللهم عجل لولیک فرج 💚♥️