2777
2789
عنوان

بازم سوال قطاری

9343 بازدید | 45 پست

تجربه ی جدید سفر با قطار دارین. میخوام از اهواز برم مشهد. دخترم یک سال و نیمشه. با قطار خوب میرم. ولی اولین بارمه. صدای قطار خیلی بلنده؟ ادیت میکنه؟ غذاش چطوره؟ لطفا هر اطلاعاتی دارین بهم بگین. تجربه ی تازه ها. نه سفرای چهار پنج سال پیش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه از مشهد برگشتم با قطار رفتیم و برگشتیم.  رفت قطار چهارستاره غدیر برگشت با قطار سپهر، سپهر بهتر بود نو نوار، کولر خوبتر تمیزتر.  قطار بزرگترین مشکلش دستشوییه، دستشویی کوچیک اب کم فشار و بوی بد.  صداشم زیاد نیست

ما چند ماه پیش از کرمانشاه رفتیم مشهد قطارش هم 4ستاره امید بود اما دهنمون صاف شد تا رسیدیم خیلی مسیر طولانی بود ، اما ناگفته نمونه قطار کرمانشاه کلا لول پایینه یه بارم از تهران رفتیم مشهد عالی بود از لحاظ سر و صدا باید بگم که اگه خیلی به صدا حساس نباشی اوکی هست قطار هم که 5ستاره باشه عالیه اما دستشویی سخته🥴 کوچیک و همس تکون میخوره دستتو نگیری جایی مییفتی 😂

قطار یجوری اولش صدا میشنوی بعدش عادت میکنی

منم اولین بار وقتی ازدواج کردم سوار قطار شدم هنگ کرده بودم 

یه چیز مهم داره موقع اذان صبح تو یه ایستگاه وایمیسته واسه نماز سپس پرسنل قطار میان تمام رختخوابهای قطار پتو و بالش و ... رو میگیرن ازتون 

یعنی کاملا از حالت خوابیده بهمتون میریزن بیدار میشید قشنگ کار هم ندارن بچه کوچیک دارید یا ... 

بهترین قطار هم سوار شید اگر یک احمق تو راهرو سیگار بکشه بهش هیچی نمیگن و بوش کاملا میپیچه تو کوپه ها

حتما کوپه در بست بگیرید به هیچ عنوان غریبه راه ندید حتی اگه مجبور شدید با قطار بدتری برید بهتره ولی کوپه رو دربست بگیرید

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔
🤣🤣وای عالی بود. یعنیخیلی تکون داره قطار؟ 

🤭 تکون که داره اما تو دستشویی من شلوارمو تا میزدم روسریمم از پشت گره میزدم آستینمم جمع میکردم که به فنا نرم ببین نصف حواست باید به دستشویی باشه نصفش به اینکه یهو نیفتی تو اون حالت 🤣 

🤭 تکون که داره اما تو دستشویی من شلوارمو تا میزدم روسریمم از پشت گره میزدم آستینمم جمع میکردم که به ...

😂😂😂😂وای تصور افتادنش. ماهم کلی پارچه بهمون چسبیده مانتو شال وووی. بعد تکونش تهوع اوره؟ چون منو پسرم بد ماشینیم. یه سوال دیگه بنظرت خیلی سخته با بچه کوچیک؟ 

قطار یجوری اولش صدا میشنوی بعدش عادت میکنی منم اولین بار وقتی ازدواج کردم سوار قطار شدم هنگ کرده ...

هااااا؟؟؟؟؟ یعنی اذان صبح باید پاشی؟ خو شاید یکی بخواد بیشتر بخوابه. مگه میشه؟ وای بچه یه سال رو پنج صبح چجوری بیدار کنم.بازداشگاهم اینجوری نیست