2777
2789

روزی چند سی سی شیر میخورن نی نی های هفت یا هشت ماهتون؟؟؟؟چقدر غذای کمکی میدید و چند وعده و چه چیزایی؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید

هرچقدر دلش بخواد باید شیر بخوره 

بعد از شیر غذای کمکی در حد سه چهارتا قاشق 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر یکسال اولویت شیره بعد غذا بر اساس میلش

پس اینکه میگن باید به 800و900و حتی یه لیتر برسه یه قاعده کلیه؟شما رعایت نکردین؟من دخترم خیلییی هنر کنه در 24ساعت اگر500سیسی بخوره.

غذای کمکمی هم دو وعده هربار سه چهار قاشق چایخوری 

هرچقدر دلش بخواد باید شیر بخوره  بعد از شیر غذای کمکی در حد سه چهارتا قاشق

همون سه چهار قاشق چایخوری میدم اگر بیشتر بدم ک دیگه اصلا شیر نمیخوره موندم چیکار کنم شیر بیشتری بخوره

همون سه چهار قاشق چایخوری میدم اگر بیشتر بدم ک دیگه اصلا شیر نمیخوره موندم چیکار کنم شیر بیشتری بخور ...

قد و وزنش چقدره؟ دختر منم نمیخورد هنوزم نمیخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
5ماه و نیمش بود قدش65وزنش7400  اینقد همه میگن چرا اینقد ریزه اعصابم خورد شده😕

خوبه که مردم رستم میخوان هرکی گفت ریزه بگو شما به گندگی خودتون ببخشید

من دخترم شیر خشکی بود همون مقدار و دفعات رو قوطی نوشته میدادم.غذا هم هرقومدر کا میخواست تا وقتی که د ...

ماشالله خوب خورده رو بطری بر اساس دستور بطری میشه بیشتر از یه لیتر.

ببخشید میپرسم قد و وزنش تو خدودای شش هفت ماه یادتونه؟

خوبه که مردم رستم میخوان هرکی گفت ریزه بگو شما به گندگی خودتون ببخشید

واقعا کاش میشد میگفتم بهشون😅😅😅

وزنش برام مهم نیس فقط رشد قدیش خوب باشه خداکنه

ماشالله خوب خورده رو بطری بر اساس دستور بطری میشه بیشتر از یه لیتر. ببخشید میپرسم قد و وزنش تو خدود ...

دقیق یادم نیس ولی کلا قدش همیشه رو نمودار رشد با خط وسط میرفت جلو.وزنش با بالاترین خط نمودار.تپل بود دختر من

دقیق یادم نیس ولی کلا قدش همیشه رو نمودار رشد با خط وسط میرفت جلو.وزنش با بالاترین خط نمودار.تپل بود ...

برا دختر من قد و وزنش نرماله اما نه بلنده نه تپل معمولیه

اخه بسته ب اشتهای بچه وزنش و شیرمادر یا مارک شیرخشکش

مثلا بچه من 9 ماهشه 10 کیلوعه و سه وعده اصلی رو میخوره سه وعده شیر خودم دو سه بارم شیرخشک.. میان وعده هم میوه با دست خودش.. ماست شیرین هم روزانه ب صورت میوه ای یا ساده بهش میدم

بچه من الان تو سن غذای انگشتی هست.. اینارو زیر نظر ی متخصص اطفال باید جلو ببری

میدونی جرا چون هربچه متفاوته.. من اصلا بهداشت نمیبرم چون ی عده ماما بیسواد نشسته الکی تز میده.. فقط برا واکسن میبرم اونم اجبارا چون تو مطب نمیزنن

اما هرماه میرم پیش متخصص برای قد وزن و تغذیه