2777
2789
عنوان

چت هام تو روبیکا لو رفته چ غلطی کنم

10178 بازدید | 23 پست

با شماره من دخترم که 16 سالشه تو روبیکا بود فعال بود. الان بخاطر گروه مدرسه پسرم،  روبیکا رو انتقال دادم گوشی خودم.. 

حالا دخترم با شماره خودش اکانت جدید ساخته  و پیام های +18من و باباش که تو روبیکا دادیم همه رو دیده 

سوالم اینه الان که انتقال دادم مگه امکانش هست پیامهام بره رو گوشی اون؟؟ چ خاکی بر سرم کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما و شوهرت چت مثبت18میکردید؟!!؟ 

چی میتونی بگی؟ چقدر سخت یعنی اومد بهت گفت اینا چیه؟ 🫠🫠🫠

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

شما با شماره خودتون چت کردید ، دخترتون با شماره خودش اکانت ایجاد کرده ، گوشی ها تونم که جداست ، پس چطور چت های شمارو دیده؟

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
شما با شماره خودتون چت کردید ، دخترتون با شماره خودش اکانت ایجاد کرده ، گوشی ها تونم که جداست ، پس چ ...

با شماره مامان تو گوشی دختر اکانت داشتن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
زیاد ماموریت بهش میخوره صبح با گریه بلند شد رفت مدرسه چپ چپ نگام میکرد گفت بس کنین

بگو اون که با بابات چت کرده من نیستم خوب شد فهمیدی 😂😂😂یا خدا دیگه راه و چاه بلد نبودم 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️