2777
2789
عنوان

همسرم میگه سقط کن ولی من راضی نیستم

1081 بازدید | 62 پست

سلام دوستان 

من یه پسر دوسال و نیمه دارم،امروز متوجه شدیم باردارم،صبح با بی بی چک مثبت شد و عصرم رفتم سونو دادم...۴ونیم هفته س

واقعا نمیدونم چطور شد،چون طبیعی جلوگیری کردیم ۷ساله..

همسرم میگه که باید سقط بشه و بچه دوم نمیخوام.منم واقعا نمیخواستم ولی الان که اومده راضی به سقط نیستم...وضعیت مالیمون بد نیست،میتونیم از پس دوتا بچه بربیایم فقط دلیلش اینه نمیخوام جوونیم رو فقط پای بزرگ کردن بچه بذارم،یه پسر سالم داریم بسه..منم هم عقیده ش بودم ولی الان که ناخواسته باردار شدم واقعا سردرگمم.

میشه راهنمایی کنید همسرم رو چطور منصرف کنم؟

بهش گفتم شاید حکمتی داره،گناه داره و....ولی بیفایده س

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم هرچی خیره ولی واقعا خودمون اینده ی نداریم چ خواسته بچه هامون خدا روشکر ک پسرم هست ولی واقعا کاش ی جایی دیگه ی زمان دیگر یکم دیرتر بدنیاش میاوردم اینقد فکر ایندش رو نداشتم 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

بگو خربزه خوردی پای لرزش هم بشین 😐

دوتاشون با هم بزرگ میشن دیگه حتما منصرفش کن گناه داره مخصوصا که میگی از پس مخارجش هم بر میای 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نه سقط نکن اصلا دوتا بچه خوبه باهم بزرگ میشن گناه داره سقط شوهرتم غر زد بگو دسته گل خودت من باید طلبکار باشم من واقعا هرکس و دیدم سقط کرده پشیمون شده

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم