2777
2789
عنوان

و این جهان نا عادلانه

146 بازدید | 5 پست

اون ازدواج می کنه میره ماه عسل و دنیا به کامشه 

من دارم زیر کوه مشکلات خرد میشم 

بعد ۱۹ سال زندگی تو سن ۴۷ سالگی طلاق گرفتم با مسئولیت یه نوجوون و مشکلات مالی و آینده تاریک 

اون یه زندگی جدید رو با عشق شروع می کنه با خوشی و سلامت ‌بعد از اون همه نامردی

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

نه دیگه امکان کار کردن دارم نه ازدواج نه تجربه عشق ولی اون زندگی رو از نو تجربه می کنه با همه اینا 

بی هیچ مسئولیتی از صفر انگار نه انگار 

چقدر ناعادلانه است این 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای این همه برای غیر تکراری 

دقیقا برای این همه غیر تکراری😔

امروز خواستم حداقل پول سرویس امسال پسرو بده اون هم قبول نکرد 

تازه آخرش بر می گرده میگه خدا جای حق نشسته