2777
2789
عنوان

پدر شوهر و بیمارستان

210 بازدید | 12 پست

با شوهر دو روز دعوا کردم حرف نزدم نیم ساعت پیش کمر درد داشتم رفتم حموم دیدم چند قطره خون ریخت باردارم ،الان زنگ زدم پدر شوهرم گفتم بیا دنبالم بریم بیمارستان گفت باش من تازه از سرکار اومدم یک ساعت دیگه میام،بنظرتون دیگه با پدر شوهرم نرم   خودم برم؟ اون از پسرش که تو حاملگی با من دعوا کرده  دو روز باعث ناراحتیم شده اینم از این که براش مهم نیست میگه یک ساعت دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پدراشغالش به بچه خودش میگه حرومزاده و سقطش کن و نمیخوامش از پدربزرگش چه انتظاری داری ؟

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
چرابه پدرش زنگ زدی اون الان میگه فقط همینم کم بود. به شوهرت زنگ بزن وظیفشه ربطی به دعوانداره

میدونم زنگ بزنم فکر میکنه بخاطر اینه که باهاش خرف بزنم بد برخورد میکنه یا کلن اصلا جواب نمیده