2777
2789
عنوان

دیر فرستادن بچه به مدرسه

2019 بازدید | 50 پست

سلام مامانای عزیز 

من دوتا پسردارم یکی چهار ساله یکی پنج ساله که یکسال تفاوت سنیشونه هر دو هم نیمه اولی هستن تصمیم گرفتم  هر دوشون رو باهم بفرستم مدرسه (یعنی پسر بزرگمو بذارم ۷سالگی بره کلاس اولی یعنی یسال دیرتر )

هم این که پسر بزرگم جثش ریزه و الان هرکی باهم میبنشون فک می کنه دوقلو هستن هم این که وقتی باهم تو یه کلاس باشن میتونن بیشتر هوای هم رو داشته باشن پسر بزرگم خیلی مظلوم و آرومه

و هم این که باهم میتونم به درسشون برسم و...

اما شک دارم که کار درستی هست یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم دیر میفرستم

البته دیر نیست درواقع همون هفت سالگی میرن کلاس اول

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

تووخانواده ما دونفر این کارووکردن و ب شدت راصی هستن

دخترمن متولد ۳۰ شهریور هست نیمه اولی هم هست خیلی ریز هم هسسالای اول خیلی اذیت شد بچم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
چرا به بچه هاا به صورت یک پکیج نگاه میکنی؟ بزرگه باید بفهمه بزرگتره! کوچیکه هم کوچیکتر!

ولا من باشم دوست داشتم با خواهرم توی یه کلاس باشم . اینجوری توی مدرسه هوای همو دارن . من وقتی با خواهرم میرم جایی خیلی روحیه ام بهتره تا زمانی که تنها میرم . یه جورایی خیالم راحت تره 

ظلم در حق پسر بزرگترت

چرا

چون زمانی ک میخواد کنکور بده دیگه نمیتونه پشت کنکور بمونه و باید بره سربازب

لطفا ایده  ندین

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.