هیچی هم بعدش بهش ندادم از دو و نیم خوابه و هی تو خواب ناله می کنه غصه ام گرفته خودم هم شاغلم اصلا هم نمیتونم مرخصی بگیرم دلم شور میزنه چیکارش کنم فکر نکنم با این حالش فردا بتونه بره مدرسه 🥺🥺🥺🥺🥺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن
چقدر بین بچه مدرسه اییها مریضی زیاد شده قبلا اینجوری نبود
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
🧨✨ خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
چقدر بین بچه مدرسه اییها مریضی زیاد شده قبلا اینجوری نبود
خیلی اصلا رعایتم نمیکنن.کلاس پسرم ۲۷ نفرن سه نفر روی یه میز.خیر سرم غیرانتفاعی بردمش تعدادشون کمتر باشه.تو کلاسشونم فقط پسرم و یکی دیگه ماسک میزنه.نه معلم نه معاون نه مدیر هیچ کی.
چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
ویروس جدیده و چند روز هم طول میکشه ببرش دکتر که دوره اش کوتاهتر بشه فردا هم یا مرخصی بگیر یا کسی ر ...
اصلا نمیتونم بدبختی دبیر دبیرستان هستم هفته پیش هم سه شنبه تعطیل بود نمیتونم این هفته هم نرم هنوز یک جلسه هم سر این کلاسم نرفتم مشکل معلمی اینه که مرخصی نداره
خیلی اصلا رعایتم نمیکنن.کلاس پسرم ۲۷ نفرن سه نفر روی یه میز.خیر سرم غیرانتفاعی بردمش تعدادشون کمتر ب ...
سلامت باشه پسرت همیشه ولی اره من زیاد میبینم تو سایت مخصوصا که میگن بچه شون از مدرسه مریض شده
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185