2777
2789

هميشه ازش خوبي گفتم كه ببرمش بالا 

يه ذره محبتش قند تو دلمو اب ميكرد 

تو هر مراسمي نگاش ميكردم و بهش افتخار ميكردم 

حالا كه نيست همه ازش بد ميگن هزاربار میمیرم  و زنده ميشم 

حتي يكي از اشناها گفت قبل جدايي ديدمش تو خيابون با دوستش افتاده بودن دنبال يه دختر حس له شدن دارم 

حس بي پناه شدن دارم يهو كل زندگيم تغيير كرد تنها شدم با كلي نگراني و دل تنگي و له شدن غرورم 

ولي اون به خاطر ظاهرش خيليا دورشو ميگيرن از خداش بود من نباشم 😔

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خدا منم مثل توام با این تفاوت ک هنوز کنارشم هر روز خوردم می‌کنه بخاطر چهار تا زن پتیاره خراب

خیلی حس بدیه چه وقتی باخاشی چه وقتی که جدا شدی 

هردوش با مردن فرقی نداره

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خیلی حس بدیه چه وقتی باخاشی چه وقتی که جدا شدی  هردوش با مردن فرقی نداره

دقیقا 

من نتونستم جدابشم به خاطر بچم .. بچم خیلی به هر دومون وابستس

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
متاسفانه واقعیت تلخه و خیلی سخته که وابستگی رو از عشق جدا کرد ... زمان بهترین درمان ...

دگ ۱سال زمان کمی نیست

اون دیگه رفته که رفته کسی که تو خیابون دنبال زن مردم بیفته بی غیرت هست و اونی که میاد برات تعریف میکنه کارش زشت تره ‌که به دل شکسته تو نمک میپاشه 

راهتون جدا شده به اطرافیان بگو لطفا درموردش دیگه حرف نزنید میخوام فراموش کنم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دقیقا  من نتونستم جدابشم به خاطر بچم .. بچم خیلی به هر دومون وابستس

کاش منم چهره و اندام خیلی خیلی عالی داشتم اینجوری خیلی میسوخت چون میگفت من نباشم هزارتا دگ براش هست 

اون دیگه رفته که رفته کسی که تو خیابون دنبال زن مردم بیفته بی غیرت هست و اونی که میاد برات تعریف میک ...

چی بگم همه نمک میپاشن خیلیا از شوهرشون و زندگی خوبشون پیشم‌تعریف میکنن منم فقط لبخند میزنم 

کاش منم چهره و اندام خیلی خیلی عالی داشتم اینجوری خیلی میسوخت چون میگفت من نباشم هزارتا دگ براش هست& ...

مطمعنم باش چهره و اندامت خوب بوده که اومده سراغت .. میدونی اتفاقا این جور مردا زنای خوشگل میگیرن ولی چون ذاتشون اینه به یکی بسنده نمیکنن 

کاش منم چهره و اندام خیلی خیلی عالی داشتم اینجوری خیلی میسوخت چون میگفت من نباشم هزارتا دگ براش هست& ...

مطمعن باش اگر از همه زنای شهر قشنگتر و خوش اندام ترم بودی اون بازم می‌رفت سراغ یکی دیگه 

گلم اینجور ادما لیاقت این همه توجه و دوست داشتن رو ندارن هنوز چشمشون دنبال بقیه ست و به یک نفر راضی نیستن بهتره خودتو سرگرم یه کارای دیگه ای کنی سریال ببینی بری کافه بری خرید برا خودت بیشتر وقت بزاری و اونو فراموش کنی هیچوقت هم دنبال تحریک حسادت طرف مقابلت با ینفر دیگه وارد رابطه نشو چون این وسط فقط و فقط خودتی ک اسیب میبینی

منم شوهرم ۲ بار خیانت کرد.

رفتم برا طلاق ولی به خاطر بچه هام و... برگشتم

حالا که آمدم میبینم چی پشت سرم گفته و چکار کرده که دشمن آدم در حقش این کار را نمیکنه که شوهرم در حق من کرد

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
چی بگم همه نمک میپاشن خیلیا از شوهرشون و زندگی خوبشون پیشم‌تعریف میکنن منم فقط لبخند میزنم 

حالا بری تو خونشون قائم شی میبینی مثل چی باهم در حال جنگن ولی پیش تو پز الکی میدن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬