2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا

54 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من يه راه حل ميخواستم ازتون شوهرم خيلي خيلي مرد خوبيه بهم اهميت ميده هرچي بخوام برام ميگيره خونواده دوسته و خلاصه اينكه خيلي خوبه ولي يه اخلاقي داره كه اصلا نميتونم باهاش كنار بيام چون از اول بيشتر با مادر و خواهراش بزرگ شده و تو خانوادشون زن سالاريه خيلي اخلاقاي زنونه داره زيادي احساساتيه،نميتونه قاطع باشه چون ميگه مبادا كسي دلخور بشه تو جمع بهش فحشم بدن فقط ميخنده و مسخره بازي درمياره و نميتونم اينو درك كنم تا حالا چندبارم بهش گفتم ولي اصلا مهم نميگيره منم دوست دارم خيلي باشخصيت وباابهت باشه ميخوام خوب باشه ولي جدي و قاطع مثل يه مرد ميشه كسايي كه اين تجربه رو داشتن يا راه حلي دارن بهم كمك كنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با ابهت باشه تو روی شما هم می ایسته..کلا یه سری صفات شخصیتی ادما به هم مربوطن

بابا اینجوری هم خیلی بده باور کنین ارزش یه بچم نمیذارن براش خیلی اذیت میشم 

ببین برادر منم یکی یه دونس و سه تا خواهریم ولی اخلاقش کاملا مردونه س ربطی به این چیزا نداره شوهرت ...

من خودمم عاشق مردای باابهتم اون کلا به شکل یه مشکل نمیبینه اینو کاش یه راه حلی بهم بدین بتونم با حرفام یا عمل یکم بتونه تحت تاثیر قرار بگیره

من خودمم عاشق مردای باابهتم اون کلا به شکل یه مشکل نمیبینه اینو کاش یه راه حلی بهم بدین بتونم با حرف ...

اخه با حرف ما که این مشکل حل نمیشه

همچین چیزی ریشه ایه و باید ریشه ای درمان بشه

بعید میدونم با 4 تا حرف همسرت تغییر کنه

با مشاور صحبت کن عزیزم

اخه با حرف ما که این مشکل حل نمیشه همچین چیزی ریشه ایه و باید ریشه ای درمان بشه بعید میدونم با 4 ت ...

نميدونم ولا آخه خودش بايد بخواد تغيير كنه باور كنين كسي ارزش ي بچه هم براش قائل نيست و به طبع اون بي احترامي منم ميكنن اين خيلي اذيتم ميكنه گفتم شايد بتونم روش تاثير بذارم