2777
2789
عنوان

فک کنم افسردگی گرفتم میشه بیاین

132 بازدید | 11 پست

بعضی وقتا کار خونه دارم به زور انجام میدم البته وقتی شوهرم نیست بیشتر این حالتی میشم

یا مامانم زنگ میزنه میگه یه آژانس بگیر بیا پیشمون اما حوصله ی هیچکسو ندارم 

اینقد با خودم کلنجار میرم تا آخرش خسته میشم خوابم میگیره.

شوهرم نمیذاره سرکار برم ..دوست نداره برم باشگاه...

درسام تقریبا تموم شده و دانشگاه نمیرم .خیلی حس تنهایی میکنم...😑

چیکار کنم حالم خوب بشه

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت که شوهر داری منم مثل تو ام ولی بدون شوهر

شوهرم زیاد احساسی نیس برعکس خودم.همین خیلی عذابم میده.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

ورزش در خونه گوش،کردن اهنگهای شاد پیاده روی معاشرت با آدمهایی که انرژی خوبی دارند

اهنگ زیاد گوش نمیدم.مگر مواقعی که خیلی سرحال باشم.همسایه مون یه بچه ی ۸ماهه دارن خیلییی خوشکل و نازه بعضی وقتا میارمش پیش خودم یکم سرگرم میشم ولی باز حالم بد میشه از تنهای