2777
2789
عنوان

درد دنبالچه.داغونم کرده اگه تجربه ای دارید بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 30529 بازدید | 122 پست
اره چون اگه به مفصلات ربط داشت باید خوب میشد با این قرص

معذرت میخوام درد شما هم قسمت استخون وسط باسن بود   من قبلنا فقط موقع طاق باز خوابیدن درد داشتم الان بشینم درد داره 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
معذرت میخوام درد شما هم قسمت استخون وسط باسن بود من قبلنا فقط موقع طاق باز خوابیدن درد داشتم الان ...

اره دقیقا مال منم همون قسمت بود من نه میتونستم بشینم نه بخوابم نه راه برم در این حد وضعم خراب بود...بعد رفتم ام ار آی بدم انقد درد داشتم نتونستن ازم ام ار ای بگیرن باز دوباره مجدد کلی پتو انداختن زیرم تا بتونم چند دقیقه تحمل کنم برای ام آر آی ...من مشکل دیسکو اینا نداشتم مشکلم ملتهب بودن مفصلای دنبالچه بود واقعا با دست زدن هم ملتهب و ورم کردنش حس میشد بعد از خوردن اون قرص ورم دنبالچه کاملا از بین رفت دردمم کاملا خوب شد انگار اون قرصه به مفصل خیلی ربط داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا مال منم همون قسمت بود من نه میتونستم بشینم نه بخوابم نه راه برم در این حد وضعم خراب بود... ...

برا منم دکتر گفت التهابه  دردش روز به روز بیشتر میشه    شما اوایل دردتون به چه شکل بود   

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
برا منم دکتر گفت التهابه دردش روز به روز بیشتر میشه شما اوایل دردتون به چه شکل بود

دردش اول کم بود گاهی فقط حس میشد اونم فقط موقع نشستن و تکیه دادن به صندلی.. اما در عرض یک ماه که گذشت انقد شدید شد که نه میتونستم بشینم نه دراز بکشم طوری بود که همه خونوادم بشدت ناراحت بودن و اصلا امیدی نداشتیم با یه قرص خوب بشه ...واقعا هر کس که منو میدید دلش کباب میشد به حال من 

ان شااللههمچنین شما🙏

عزیزم شما الان دردتون بهتر شده؟منم بعد زایمان خیلی شدید شده میخواستم ببینم چیکار کردین بهتر شد؟مال منم دوساله ولی بعد زایمان خیلی شدیدتر شده ممنون میشم راهنماییم کنید.

دردش اول کم بود گاهی فقط حس میشد اونم فقط موقع نشستن و تکیه دادن به صندلی.. اما در عرض یک ماه که گذش ...

سلام عزیزم منم دردم مث شماست این چندروزه خیلی بیشتر شده یا میکنم یه طرف دنبالچه م بالاتر اومده دست که میزنم خیلی درد میگیره به جز اون قرص چکارایی انجام دادین؟شبیه قرصشو دیشب خریدم میترسم دردش خوب نشه دکترام بخاطر عیدنیستن ممنون میشم راهنمایی کنی منو دردش کلافم کرده دیگه تو حالت عادیم درد دارم ایساده نشسته درازکش

سلام عزیزم منم دردم مث شماست این چندروزه خیلی بیشتر شده یا میکنم یه طرف دنبالچه م بالاتر اومده دست ک ...

سلام عزیزم خوبی...من فقط همون قرصو خوردم و کاملا خوب شدم اصلا اگه قرصه بهت اثر کنه طی ۱۰ روز خوب میشی قرصه چیز خطرناکی نیست که بترسی توی گوگل هم سرچ کنی گیاهیه

سلام عزیزم خوبی...من فقط همون قرصو خوردم و کاملا خوب شدم اصلا اگه قرصه بهت اثر کنه طی ۱۰ روز خوب میش ...

ممنون عزیزم اما انگار برای من کیست موییه و ایراد از استخون دنبالچه نیست..اگه عمل بخواد خیلی میترسم😑

از بس دردم زیاد وکسی نیست که مثل خودم بوده باشه و خوب شده باشههمیشه میگم خدا کنه خوب بشم اگه خدای نک ...

منم شبیه شمام😭 یکماه اینطور شدم نه میتونم طاق  بخوابم نه میتونم بشینم نه بایستم اگر هرکاری کردید بهم اطلاع بدین 

سلام تاپیکتو دیدم گفتم کمکت کنم...قرص پیاسیدین بخر هرروز بخور تا ۱۰ روز دیگه کاملا خوب میشی....من او ...

سلام من میشنم درد میگیره وقتی هم بلند میشم دردش زیاد میشه تهوع هم میگیرم بنظرتون طبیعه