معذرت میخوام درد شما هم قسمت استخون وسط باسن بود من قبلنا فقط موقع طاق باز خوابیدن درد داشتم الان ...
اره دقیقا مال منم همون قسمت بود من نه میتونستم بشینم نه بخوابم نه راه برم در این حد وضعم خراب بود...بعد رفتم ام ار آی بدم انقد درد داشتم نتونستن ازم ام ار ای بگیرن باز دوباره مجدد کلی پتو انداختن زیرم تا بتونم چند دقیقه تحمل کنم برای ام آر آی ...من مشکل دیسکو اینا نداشتم مشکلم ملتهب بودن مفصلای دنبالچه بود واقعا با دست زدن هم ملتهب و ورم کردنش حس میشد بعد از خوردن اون قرص ورم دنبالچه کاملا از بین رفت دردمم کاملا خوب شد انگار اون قرصه به مفصل خیلی ربط داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا منم دکتر گفت التهابه دردش روز به روز بیشتر میشه شما اوایل دردتون به چه شکل بود
دردش اول کم بود گاهی فقط حس میشد اونم فقط موقع نشستن و تکیه دادن به صندلی.. اما در عرض یک ماه که گذشت انقد شدید شد که نه میتونستم بشینم نه دراز بکشم طوری بود که همه خونوادم بشدت ناراحت بودن و اصلا امیدی نداشتیم با یه قرص خوب بشه ...واقعا هر کس که منو میدید دلش کباب میشد به حال من
دردش اول کم بود گاهی فقط حس میشد اونم فقط موقع نشستن و تکیه دادن به صندلی.. اما در عرض یک ماه که گذش ...
سلام عزیزم منم دردم مث شماست این چندروزه خیلی بیشتر شده یا میکنم یه طرف دنبالچه م بالاتر اومده دست که میزنم خیلی درد میگیره به جز اون قرص چکارایی انجام دادین؟شبیه قرصشو دیشب خریدم میترسم دردش خوب نشه دکترام بخاطر عیدنیستن ممنون میشم راهنمایی کنی منو دردش کلافم کرده دیگه تو حالت عادیم درد دارم ایساده نشسته درازکش
سلام عزیزم منم دردم مث شماست این چندروزه خیلی بیشتر شده یا میکنم یه طرف دنبالچه م بالاتر اومده دست ک ...
سلام عزیزم خوبی...من فقط همون قرصو خوردم و کاملا خوب شدم اصلا اگه قرصه بهت اثر کنه طی ۱۰ روز خوب میشی قرصه چیز خطرناکی نیست که بترسی توی گوگل هم سرچ کنی گیاهیه