2777
2789
عنوان

درد دنبالچه.داغونم کرده اگه تجربه ای دارید بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 30529 بازدید | 122 پست
سلام من میشنم درد میگیره وقتی هم بلند میشم دردش زیاد میشه تهوع هم میگیرم بنظرتون طبیعه

سلام کلا درد که طبیعی نیست ادم در حالت عادی نباید دردی داشته باشه...اگه دردتون مربوط به مفاصل باشه قرص پیاسیدین خوبش میکنه ...اما اگه دردتون مربوط به دیسک کمرو این چیزای پیچیده باشه بااین قرص خوب نمیشه

سلام من میشنم درد میگیره وقتی هم بلند میشم دردش زیاد میشه تهوع هم میگیرم بنظرتون طبیعه

من چن ساله درگیرم

این دردایی که میگی به جز تهوع همه رو دارم

دیگه فقط فکر عمل هستم

چون میدونم دیگه چیزی نمیتونه خوبش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط نمیدونم شیراز کی این عمل رو خوب انجام میدهاز این دکتر به اون دکتر میرمبرا منم دعا کن

سلام و درود

منم چند وقته درگیرم 

وای وقتی میخوام از روی صندلی بلند شم خیلی درد دارم

شما هم همین طور هستین؟؟

چه علائمی دارین؟؟؟

من درد تا زیر دلم هم میاد...حتی موقع ببخشید دستشویی هم تیر میکشه پایبن کمرم 

شما هم همین طور هستین،؟

دکتر گفته عمل کنولی میترسم

خانمی اگه مشکلت التهابه دوسه هفته هم تو آب نمک خیلی غلیظ بشین هرروز به مدت ۲۰ دقیقه آبشم گرم باشه 

اگرم التهاب نیست بازم بشین موقع نشستن آیت الکرسی بخون ان شاءالله نتیجه بگیری

نه متاسفانههنوز درگیرم.درد داغونم کردهدکتر گفته باید عمل بشه

سلام خوب هستید این راه حل رو میگم بهتون چون خودم یکسال درگیر درد دنبالچه بودم و فقط این تونست خوبم کنه

۶ تکه گوسفندی هرکدام اندازه دوتا حبه قند باشه دنبه ای که آب‌ نخورده باشه بهش

۶ تا خرما هسته هاشو بگیرید و دوقاشق سرپر زرد چوبه بریزید داخلش و کاملا بکوبید جوری که باهم کامل میکس بشه و ۱۲‌ساعت بزارید روی دنالچه و بعد برشدار ۱۲ ساعت استراحت بده و زیاد نشینید اگر‌ میشینی زیرت نرم باشه این کار رو ۴ روز تکرار کنید دردتون تموم میشه فقط هر دوروز مواد رو تازه کنید و وقتی برش میدارید برای بار دوم حتما بزارید داخل یخچال

اره دقیقا مال منم همون قسمت بود من نه میتونستم بشینم نه بخوابم نه راه برم در این حد وضعم خراب بود... ...

سلام متاسفانه پیاسیدین دیگه نیست منم ده ساله از درد دنبالچه دارم زجر میکشم  زمین خورده بودم 

اره دقیقا مال منم همون قسمت بود من نه میتونستم بشینم نه بخوابم نه راه برم در این حد وضعم خراب بود... ...

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی واقعا

من هم دچار درد استخوان دنبالچع شدم ۹ ماهی میشه

موقع نشستن و بلند شدن درد میگیره و ازار دنده هست

ام ار ای دادم که نرمال بوده ولی درد همچنان هست

حالا مشکل دیگه ای هم که هست پوست روی استخوان دنبالچه اکثرا قرمزه . برای شما هم اینطوری بود؟

شما الان خوبی ؟