2777
2789
عنوان

مامانبزرگ شوهرم

215 بازدید | 18 پست

هرجا میره مهمونی یه 10 الی 12نفر ادم میکشونه سر شام باخودش اینور اونور

هر دفعه دعوتش کردم گفته فلان بچم و نوه هام پیشمن دیگه مجبور شدیم اونا هم گفتیم 

حالا میخوام یکی از دختراشو پاگشا کنم .یعنی خاله شوهرمو

میترسم مادربزرگ رو بگم باز قشونی ادم بکشونه دنبال خودش والا شرایط اقتصادی خوب نیس بخوایم مهمونی بزرگ بگیریم 

حالا اگر عروس و داماد رو تنها بگیم زشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوسری مامانبزرگ رو گفتیم با پدرومادر همسرم سرجمع قرار بود 5نفر مهمان داشته باشیم شد 22نفر ....چون مادربزرگ محترم زنگ زد گفت دخترامم دارن میان پیشم .دیگه ماهم گفتیم تشریف بیارین .نمیشه بگیم ک نیاید 

حالا اون پیره متوجه نیست بقیه شون چقدر بیفرهنگن که بدون دعوت راه میفتن دنبالش

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

آخی عزیزم چقدر مامان بزرگه😂 اختیار دعوت مهماناتون رو دارین ولی خب اگه فکر میکنی دعوت نکنی ناراحتی پیش میاد خود مادربزرگ رو دعوت کن اما اگه گفت اره و اوره و شمسی کوره هم میخوان بیان بگو ان شاءالله اونا رو سری بعد دعوت می کنیم الان پاگشاست ویژه عروس داماده و شما که بزرگتری

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

خانواده ما رسم داریم برای پاگشا یکم شلوغ تر دعوت میکنیم حتی درجه یک طرف مقابل . مثلا اگر فامیل عروس باشیم پدر مادر دامادو دعوت میکنیم و برعکس  . ولی حرف شما هم درسته کاری که راحتید انجام بدید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حالا اون پیره متوجه نیست بقیه شون چقدر بیفرهنگن که بدون دعوت راه میفتن دنبالش

نه دیگه محبور شدیم زنگ بزنیم دعوت کنیم .نگیمشون ک نازه ناراحت هم میشن.میگه دارن میان پیشم یعنی مهمون دارم بیارم با خودم یا کلا نیام ...نمیشه ک بگیم نیا. .بایستی کلا مهمانی رو کنسل کنیم .البته این ک میگم فقط یکبار نبوده 3الی 4بار این اتفاق افتاده کلا رسمشونه .ولی من بدم میاد ماهم هیچ وقت باهاش جایی نرفتیم .اگر میخواستیم بریم خونه کسی مهمونی میزاشتیم برا بعد نهار یا شام میرفتیم فقط بصرف چای ک هم اقوام رو ببینیم هم مزاحمت نشه براشون

خانواده ما رسم داریم برای پاگشا یکم شلوغ تر دعوت میکنیم حتی درجه یک طرف مقابل . مثلا اگر فامیل عروس ...

خوب منم میخوام دعوت کنم ولی از عوارص بعدش میترسم .وگرنه خود پدرمادرشوهرم هستن و پدرمادر عروس دامادم میگم بگم ولی مهمانهاشون رو نمیخوام بگم