2777
2789

هیچی تو زندگی کم نزاشتم هیچییی😭چرا باید این بشه سرنوشتم که چت هاش شوهرمو ببینم خدایاااا حالم خیلیییی بده بزور نفس میکشم دلم مرگ میخواد😭

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢عزیزم.... بچه های بدون مامان انگاری بال پرشون قیچی کردن دیگه پرواز کردن میشه آرزو براشون ..

دلم فقط واسه اون میسوزه وگرنه تاحالا تموم شده بود زندگیم

شوهر من یک عادتی داره مراسم ختم کسی که خودکشی کنه نمیره هرکسی باشه پسر عموش رفیق بچگیش خودکشی کرد حتی تسلیت نگفت...میگه آدمی که خودکشی کرد اونقدر برای خودش ارزش قائل نبوده و خودشو حقیر و ضعیف دیده برای من چطور ارزش داشته باشه ناراحت بشم.

گناه اون بوده اون اشتباه کرده توچراخودتو داغون میکنی؟

کاری ازدستم برنمیاد دفه اول نبوده الان بهش گفتم میگه من نبودم این چتای من نیست انکار خرم منو میپیچونه گفتم عادت کردم به انکارکردنت

شوهر من یک عادتی داره مراسم ختم کسی که خودکشی کنه نمیره هرکسی باشه پسر عموش رفیق بچگیش خودکشی کرد حت ...

یعمی دور وبر شما انقدر خودکشی زیاده؟؟؟!!!!

که حالا شوهرتون میگه خب اینو میرم اونو نمیرم؟؟!!!

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
شوهر من یک عادتی داره مراسم ختم کسی که خودکشی کنه نمیره هرکسی باشه پسر عموش رفیق بچگیش خودکشی کرد حت ...

وقتی مجبورباشی اززنده بودنت میگدری چه برسه به بعضی چیزا 

کاری ازدستم برنمیاد دفه اول نبوده الان بهش گفتم میگه من نبودم این چتای من نیست انکار خرم منو میپیچون ...

خوب دیگه گفته مال من نبوده ولش کن تمومش کن بره اگرمیخوای زندگی کنی ....یه کم آستانه تحملت روببربالابخاطربچه ات ....محکم وقوی بهش بگواگرسری بعداین اشتباه دوباره تکراربشه اززندگیت میرم آروم بیرون