2777
2789

مخوام كامپوزيت كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

من انجام دادم عالیه کارش حرف نداره من چندین نفردیگه هم ازم ادرس گرفتن ورفتن انجام دادن ...دکترمهیارکتابی مقدم مطبش توزعفرانیه 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم یه مطبی سعادت اباد از طریق پیجش رفتم راضی بودم ولی اگر دندونای درشتی داری انجام نده

ميشه معرفي كني عزيزم نه درشت نيست خيلي دندونام

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
من انجام دادم عالیه کارش حرف نداره من چندین نفردیگه هم ازم ادرس گرفتن ورفتن انجام دادن ...دکترمهیارک ...

اينكه ميگم دندون داغون ميشه چي ؟! كدوم مدل كامپوزيت انجام دادي !؟ 

سمت پاسداران ميرزاماد شريعتي نميشناسي جايو 

اينكه ميگم دندون داغون ميشه چي ؟! كدوم مدل كامپوزيت انجام دادي !؟  سمت پاسداران ميرزاماد شريعت ...

من ۵ساله انجام دادم اصلااا هیچیش نمیشه من دکترم دوتامطب داره یکی زعفرانیه یکی شهرک غرب.... من مدل دندون خرگوشی انجام دادم ..منظورت وازگدوم مدل کامپوزیت نفهمیدم یعنی چی 😄😄😄

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊