2777
2789

ترو خدا بیایید یه لحظه دیشب دعوامون شد من عصبی شدم حرفای خوبی بهش نزدم اونم قهر کرد رفت از دیشب جوابمو نمیده الان بهم پیام داده بدم میاد ازت حالم ازت بهم میخوره من با آدم بددهن نمیتونم زندگی کنم میخوام جداشم

تروخدا بگید چی کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه کاری نمیشه کرد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چ بش گفتی مگه؟

به خدا حرف زشتیم بهش نزدم یکم فوشش دادم 

ولی کلا اون هیچ حرف زشتی نمیزنه 

بابا اصلا اصل دعوا حق با منه نمیدونم الان چرا اینطوری میکنه من باید الان از دستش ناراحت باشم نه اون

چقدر برعکس منی

شوهرم تو دعوا فحش میده حتی به پدر و مادر فوت شدم ولی من اصلا فحش نمیدم. 

شخصیتتو با فحش زیر سوال نبر عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دیشب رفت دیگه نیومد خونه الانم اینطوری گفته چی کار کنم پاشم برم سرکارش؟

نه  😣😣😣😣کارارو از اینی ک هس خرابتر نکن 

فعلا چند روز کاریش نداشته باش 

خونه هم اومد عادی باش بحثشو پیش نکش اگه تو قیافه بود خودتو ب ندیدن بزن