2777
2789

خواهرشوهر ک تا حالا مجرد بوده و لطفی نداشته ک بخوایم متقابلا جبران کنیم 

پدر شوهرو مادرشوهرم هم از اول گذاشتن سر پای خودمون باشیم و کمک مالی نکردن فقط یک طبقه خونه اشون رو دادن و گذاشتن چندسال بشینیم اونم در عذابم و فکر فرار اما دستمون تنگه سخته خونه خریدن 

حالا عردسی یگانه دخترشونه ...چی هدیه بدیم ...والا یکم زورم میاد .پدرشوهرم با اینکه داشت اما کمکون نکرد حتی واسه تولد بچه هام کمترین مقدارها رو همیشه داده و مثل غریب بوده با ما 

الان برا عروسی دخترش ما مثل خودش رفتار کنیم ابرومون میره .زیادم بدیم زورم میاد ...چقدر بدیم خوبه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که پدرشوهرت خونه بهتون داده لطف کمی نیست.اگر زورتون میاد به یگانه خاهرشوهرتون کادوعروسی بدید دیگه بهانه نیارید.برادرش هرمقدار در توانش هست برا خاهرش بزاره باعث سربلندی خواهرشه جلو خانواده همسرش.

نباید به این فکر کنید که مجرد بوده لطف نکرده اون دیگه از الان وظیفه پیدا میکنه که هدیه بده نه دوران مجردیش

اما خب اگه میگی ارتباطی با خانواده شوهر ندارید

همون هدیه ای که پدر شوهرت برای عروسی گذاشته با مقداری افزایش بدین

خواهرشوهر منم مجرده

پارسال همسرم پول لپتاپشو داد

امسال هم براش گوشی خرید

من اصلا به ذهنمم نرسید که ناراحت شم 

بالاخره تک دختره اونم

حالا مال شما که داره ازدواج میکنه دیگه نمیخوای یه کادو خوب بدی؟ دلتو بزرگ کن 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خواهرشوهر منم مجرده پارسال همسرم پول لپتاپشو داد امسال هم براش گوشی خرید من اصلا به ذهنمم نر ...

بستگی به خواعرشوهر و رابطه با مادرشوهر دارهذ

فکر کن خواهرشوهری بوده ک مرتب با حرفاش اذیتت کرده اونوقت دلت راحت بود پول لبتابشو بدی؟درصورتی ک خودتم دستت تنگ باشه