2777
2789
عنوان

خط افتادن بی بی چک بعد از ده دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 68 پست
ميگن نهايت بايد تا ١٠ دقيقه نشون بده بعدش نبايد توجه كرد  علائم من الان پا درد مخصوصا ساق پا ز ...

واسه من چندساعت هیچی نشون نداد.شب بود انداختم سطل زباله.فردا صبح میخواستم سطلو خالی کنم دیدم دوخط شده و مثبت بود و حامله بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميگن نهايت بايد تا ١٠ دقيقه نشون بده بعدش نبايد توجه كرد  علائم من الان پا درد مخصوصا ساق پا ز ...

من شب زدم بعد ۵ دیقه نگا کردم هیچی نبود ولی صب دیدم مثبته ک باردارم بودم🥲😂

واس من یک ربع ۲۰ دقیقه بعد نشون داد همه گفتن منفیه دو تا بی بی چک زدم دوبارشم بعد ۲۰ دقیقه اینا میفتاد ازمایش دادم مثبت بود

من خیلی پادرد دارم بیشتر ساق پا انگار کوه رفتم سينه هامم سفت سده و يه وقتا خيلي كم دل درد و كمر درد

منم خیلی امروز پادرد گرفتم ولی دل درد رو از چندروز بعد اقدامم دارم.. چندروز بعد اقدامم تاحالا خیلی پشت نافم سفت شده و توکشیده میشه..ترشح سفید دارم...دما بدنم چندروزه بالارفتن...تکررادرار که خیلی دارم

خسته شدم نمیگذره این روزا چرا 🥴

فردا بزنم بايد پر رنگ تر بشه؟

نه پررنگ وکمرنگ بودنش ربطی نداره منتها بایدهاله بندازه ختی برامن طوری بود که انگار هاله سفید داشت نه صورتی  ولی مارک دیگه گرفتم اون صبح زدم قرمزشد

بعدمن هیشکی برات من نمیشه

آره ولی خوندم تو تاپیک ها که بودن اینجوری ولی باردار شدن...من فردا صبح هم دوباره بیبی میزنم تا مطمئن بشم

چرا پس اكثرا ميگن مثبته  البته تو عكس واضح نيست ولي ميشه ديد يه سايه ست شايد زود زدم خيلي كمرن ...

اره ممکنه خطای دید هم باشه ولی ادرار که جذب کیت میشه یکم خطوط نمایان تر میشن باید حداقل رنگ خطوط جوری باشه که راحت دیده بشه بازم خودت بهتر میبینی