خواستگاری دارم با تحصیلات خوب و جایگاه اجتماعی و در آمد بالا(بالای ۲۰میلیون در ماه).ایشون فامیل هستند و اطرافیان از اخلاق و رفتار ایشون تعریف میکنند و میدانم اهل زندگی و کار هستند .
تنها موردی که منو مردد کرده اختلاف سنی هست ایشون ۳۵و بنده ۲۳ساله هستم .بنظرتون ارزش داره این مورد در نظر نگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
وقتی فاصله سنی یه عدده که خواسته و درکتون از زندگی شبیه هم باشه البته اگه ادمی هستی که ظاهر برات مهمه و تفاوت سنی تو چهرتون خیلی به چشم میاد باید بهش توجه کنی
من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟