2777
2789
۲۰ روز خوبه ۱۰ روز بد گناه من چی دلم بچه میخواد 😭

برای دل خودت اینده یک بچه رو دستخوش نکن ..

اون بچه نیاز به پدرم داره در کنار مادر ..

نه پدری که جلوی چشمش مادرش و میزنه ..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭من خیلی دلم بچه میخواد الهی خدا از شوهرم نگذره ک این آرزو واس من شد رویا

واقعا درک نمیکنم که بخاطر آرزوی خودتون یه موجودو به این دنیا میارین تا اونو از آرزوهاش محروم کنید با همچین پدری 

زندگی زیباست ...
۲۰ روز خوبه ۱۰ روز بد گناه من چی دلم بچه میخواد 😭

چون پلت بچه میخاد میخوای ی نفر و وارد این زندگی کوفتیت کنی ک همیشه افسرده باشه. مثل هزاران پیامی ک تپی سایتا دیدیم چون خانواده اش دوستش ندارن چون پدرش مادرش و میزنه اعصبی و افسرده بشه؟ والا ملت شوهراشون بهشون نمیگن بالا چشمت ابرو همیشه هواشونو دارن باز نمیگن بچه تو دیگه کی هستی

سرخواستن خودت میخوای ی بی گناه و عذاب بدی تفلک بعدم بباذ میگی توهم لنگه باباتی و با حرفا و کارات عذابش میدی 

ببخش رک گفتم بلکه کمی فکرکنی

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢
اسی حتما شوهرشو اذیت میکنه غر میزنه حتما یه کاری کرده چرا یه طرفه قضاوت میکنید؟

هر کاری هم بکنه فک میکنی کسی حق داره دست بلند کنه؟ هر چقدرم غر بزنه شوهرش حق نداره بزنتش این خانوم میتونه بره شکایت کنه ازش 

من قضاوتی نکردم فقط میدونم که از همچین مردی نباید بچه دار شد فردا دیگه نتونه باهاش زندگی کنه تکلیف اون بچه چیه؟ اصلا بتونه هم باهاش کنار بیاد خدارو خوش میاد یه بچه با همچین چیزایی بزرگ بشه؟