2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان هاشون ابتدایی و بسیار غمگین هست 

هر دو در نهایت میمیرند از ادام سیلورا 

کتاب زیبایی هست 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

م.مودب پور ب نظرم با احترام فک کنم روانیه یکم 

همیشه ی خدا قلم عالی داستان عالی پایان تلخ تر از تلخ 

بکنم تکراریه همیشه دوتا شخصیت پسر ک یکیش بشدت شوخه 

تا تباهی رو بخون خیلی وقته خونده بودمش ولی بی نظیره ب نظرم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

نویسنده خوبیه ولی کتاباش کپی پیست تکرارین

من کتاب شیرین رو خیلییی دوست داشتم. بعدشم پریچهر رو. بقیه هم ک تکرار همینا بودن.

رمانای دزیره ملت عشق و دختری که رهایش کردی رو خوندم قشنگ بودن تاریخی و عاشقانه

الان چطوری دانلود میکنین؟

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
گناهکار

رمان گناهکار چ ارتباطی با یاسمین کالاهان داره؟؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
رمان هاشون ابتدایی و بسیار غمگین هست  هر دو در نهایت میمیرند از ادام سیلورا  کتاب زیبایی ...

دقیقا بسیار بسیار رماناشون غم داره و شبیه همه ولی واقعا قلمشون زیباس