2777
2789

دوستان من میخام یک کلیپ آهنگ استوری کنم از یک پیچ دیگ بعد موقع استوری کردن میخام یکم از کلیپ پخش بشه ولی الان استوری کردم باید فالورام کلیک کنن ک بنویسه weiou تا ببینن چیع میخام اولش مثل قبلا ک میزاشتم چند ثانیه ای نشون بده کلیپ حالت پخش باشه وقتی استوریمو باز میکنن بعد روش کلیک کنن کامل ببین باید چکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو اد استوری میکنی طرفم باید بره تو‌پیج اون ببینه 

اگه‌میخوای کامل تو استوری خودت نشون بده باید دانلودش کنی بعد تو استوری خودت بذاری

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                  دیدمت برو 😏😒
خب تو اد استوری میکنی طرفم باید بره تو‌پیج اون ببینه  اگه‌میخوای کامل تو استوری خودت نشون بده ...

چکار کنم تایم فیلمی ک میزارم طولانی بشه مثلا چند تیکه  نشه تو یک تیکه طولانی باشه  

من اصلا با سایفون هم با بدبختی وصل میشم

تو زمانش باید باشه از ساعت ۲ ۳ ظهر تا ۱۲ شب اصلا وصل نمیشه

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.