روز ۱۳ صفر رفتیم باشوهرم میدون تره بار واسه خواهرش که داشت از کربلا میومد میوه خریدیم منم گفتم میوه میخریم به نیت اینکه تا سال دیگه خودمون بریم کربلا ،حالا قسمت شده برم کربلا با مامانمو خواهرم خیلی خوشحالم اصلا فکرشم نمیکردم که برم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
این چیزایی که درمورد 13صفر میگن صرفا خرافاته و اهمیت این روز هیچ سندیتی نداره. جدی نگیر هرچیزی رو ک ...
من جدی نگرفتم و به ۱۳ صفر هم نگاه خاصی نداشتم ...
ولی قبلا برای کارهام ، خریدهایی تو روزهای دیگری میکردم و در آینده میرسیدم بهش ...این دفعه نشد.
حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .