2777
2789

بچه ها من اصلا هیچوقت به قصد اقدام جلو نرفتم به طور معمول فوقش یه شب در میون رابطه داریم که تو همون رابطه ها فقط جلوگیری نکردم

باید حتما روز و ساعت خاصی باشه؟ سا دست خداس به نظرم پس این هم که نا خواسته باردار شدن چی

به نظرتون من چون۶/ ۷ سال جلوگیری داشتم طبیعیه طول بکشه؟ یا ممکنه نازا باشم؟

آیا نازایی ژنتیکیه؟ خدارو شکر تو فامیل از همه طرف همه زرتی حامله شوان حتی کسیو نداشتیم طول بکشه اقدامش

پس من چمه دقیقا اونایی که دیر باردار شدین بیایین بگین چرا چیکار کردین

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام..دکتر گفت تا یک سال اقدام کنید اگر نشد بعدش برید دکتر البته اگر بالای ۳۰ سال دارید زمان رو از دست ندید و زودتر به دکتر مراجعه کنید..بله چون جلوگیری طولانی داشتید طبیعیه که باردار شدن طول بکشه

بارداری یه احتماله..یه شانسه..ممکنه برای یوی دفعه اول بشه یکی دفعه دهم..مثلا من بارداری اولم دفعه اول شد ولی سقط ۰شد..بارداری دومم یک سال و سه ماه طول کشید

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
والا نزدیک چهار ساله اقدامم ونشده 

خدا دامن شما و همه چشم انتظارا رو سبز کنه

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
مشکل از همسرم بود

همسر من راضی نمیشه آز بده ببخشیدا ولی میگه وقتی هنوز وقت داریم نمیرم خودارضایی کنم میگه قبلا ها که دکتر نبوده یکی سالی یه بچه میزاییده یکی سه سالی یکی همش میگه اصلا بهش فک نکن بذار هرچی خدا خواست بشه وقتی دیدیم سنمون بالا رفت میریم درمان جدی

اره تا یک سال طبیعی هست اگه پیشگیری داشتی 

اره الان وارد هفتمین ماه شدم البته اگه با عقد حساب کنم بیشتر از ۷ سال جلوگیری داشتم

درحالت عادی یعنی یه شب در میون رابطه دارین?

اره خیلی وقتا هم بیشتر

یه زمانایی هم مود بده کمتر

منظورتون اینه زیاده؟

همسر من راضی نمیشه آز بده ببخشیدا ولی میگه وقتی هنوز وقت داریم نمیرم خودارضایی کنم میگه قبلا ها که د ...

اخه عزیزم همین درمانم خودش کلی زمان بره ما از سال ۹۵ شروع کردیم تازه سال ۹۸ انتقال جنین انجام دادیم.   تا ۱ سال البته میگن مشکلی نیست ایشالا که تو این ماه باردار بشی 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
همسر من راضی نمیشه آز بده ببخشیدا ولی میگه وقتی هنوز وقت داریم نمیرم خودارضایی کنم میگه قبلا ها که د ...

ینی چی نمیرم خود ارضایی کنم؟

مگه واسه آزمایش باید خودارضایی بشه؟